reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2020

reklama
Dla mnie był dużo lepszy, ale to tez zależy na jakich zasadach to się odbywa. Przy pierwszym porodzie w Polsce miałam wannę ale mogłam tylko trochę do niej wchodzi i rodziłam poza nią. W Norwegii rodziłam w wannie i było świetnie. Miałam masaże wodne i rozchodził się ból świetnie.

Jak tam dziewczyny? Mnie lekko pobolewa brzuch jak na okres...ale bardzo bardzo delikatnie w porownaniu do tego jak wygladaly moje okresy i nigdy nie pojawialy sie z zapowiedzia 😂 jednak lekki dyskomfort czuje. Podobno to normalne jednak moja nerwica lękowa sie uaktywnia jak tylko poczuje cos innego...od razu pojawiaja sie obawy....

A Ja będę inna jak zawsze. Ja dwie ciąże miałam rozwiązywane przez cesarskie cięcie - nie zamienię na nic innego. Ja osobiście polecam (bez linczu proszę). Piersią też nie karmię (bez liczu proszę).
Byliśmy dziś na spacerze i powiem Wam, że jak wracaliśmy to czułam się jak w 9mc ciąży, zdyszanai biegnąca do ubikacji. Zgaga dziś mi doskwiera o chwilę.

Cześć Dziewczyny chciałam się z wami przywitać i również dołączyć do grupy.Test zrobiłam wczoraj co potwierdziło moje przeczucia. To moja druga ciąża mam już synka który skończy 3 lata w maju. Pierwsza wizytę będę miała pod koniec marca. Nie chce iść wcześniej niż około 7 tygodnia żeby było wszystko widać i słychać [emoji4]Pozdrawiam

Cześć Dziewczyny chciałam się z wami przywitać i również dołączyć do grupy.Test zrobiłam wczoraj co potwierdziło moje przeczucia. To moja druga ciąża mam już synka który skończy 3 lata w maju. Pierwsza wizytę będę miała pod koniec marca. Nie chce iść wcześniej niż około 7 tygodnia żeby było wszystko widać i słychać [emoji4]Pozdrawiam
Witaj i rozgość się [emoji4]

reklama
Jak tam dziewczyny? Mnie lekko pobolewa brzuch jak na okres...ale bardzo bardzo delikatnie w porownaniu do tego jak wygladaly moje okresy i nigdy nie pojawialy sie z zapowiedzia 😂 jednak lekki dyskomfort czuje. Podobno to normalne jednak moja nerwica lękowa sie uaktywnia jak tylko poczuje cos innego...od razu pojawiaja sie obawy....
Ja mam podobnie do Ciebie, a kiedy masz dostać jak by co?? Ja ok 2-3.03

Do góry