38.....Ja mam 35[emoji849][emoji849]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
38.....Ja mam 35[emoji849][emoji849]
Życie dopiero się zaczyna [emoji41] ile masz dzieci?38.....
TrojeŻycie dopiero się zaczyna [emoji41] ile masz dzieci?
O to będzie 4, super [emoji846][emoji846] moim marzeniem zawsze była trójka i miejmy nadzieję, że się spełni [emoji16]Troje
Super, że się udało [emoji846]będzie dobrze [emoji106]Ja mam 25lat. Termin mi wychodzi na 3Listopada. Wczoraj robiłam badanie HCG wyszło mi 556. Jestem po in vitro. Miałam podane dwa zarodki [emoji846] Ale dopiero 16.03 się dowiemy czy będą bliźniaki. To maja pierwsza ciąża. Jestem cały czas głodna a jak nie zjem jak czuje głód to robi mi się nie dobrze[emoji52]
Napewno będzie dobrze Trzymam za nas wszystkie kciukiBeta 1880, tsh 1.78, prolaktyna 7,47...
Teraz trzeba sprawdzic przysrost bety w sobote.. i juz sie stresuje czy bedzie dobry.
Hej. Ja też po in vitro i tez miałam dwa zarodki. A który u Ciebie dpt?Ja mam 25lat. Termin mi wychodzi na 3Listopada. Wczoraj robiłam badanie HCG wyszło mi 556. Jestem po in vitro. Miałam podane dwa zarodki [emoji846] Ale dopiero 16.03 się dowiemy czy będą bliźniaki. To maja pierwsza ciąża. Jestem cały czas głodna a jak nie zjem jak czuje głód to robi mi się nie dobrze[emoji52]