Patrycja2301
Fanka BB :)
Grupa rośnie w siłę [emoji123][emoji16]
Ja mam córeczkę Różę - wczoraj skończyła 5lat i synka z 13.05.16.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A teraz co byś chciała mieć?Grupa rośnie w siłę [emoji123][emoji16]
To super. Ja bym chciała 3 chłopca [emoji4]Zupełnie mi obojętnie. Po poprzednich dzieciach wszystko oddawałam, więc to jest zupełnie „nowe”
Ja dzisiaj się w miarę czuję.
Witaj [emoji846]Cześć dziewczyny [emoji4] mam na imię Sara, mam 23 lata i to moja pierwsza ciąża. tydzień temu w wielkim szoku zobaczyłam 2 kreski na teście, poszlam na krew beta 169, dziś powtórzyłam wynik bety i jest 2835. Zaryzykowalismy z narzeczonym i jakie bylo moje zdziwienie gdy zobaczylam ze udalo sie za 1 razem. Do teraz jestem w szoku... Aktualnie wychodzi że to 5t0d. Internet pokazuje termin na 31 października- w środę idę do lekarza [emoji1768]
Cześć dziewczyny [emoji4] mam na imię Sara, mam 23 lata i to moja pierwsza ciąża. tydzień temu w wielkim szoku zobaczyłam 2 kreski na teście, poszlam na krew beta 169, dziś powtórzyłam wynik bety i jest 2835. Zaryzykowalismy z narzeczonym i jakie bylo moje zdziwienie gdy zobaczylam ze udalo sie za 1 razem. Do teraz jestem w szoku... Aktualnie wychodzi że to 5t0d. Internet pokazuje termin na 31 października- w środę idę do lekarza
Ja mam 35[emoji849][emoji849]Sara piękna beta. Gratulacje.
Dziewczyny jakie Wy mlodziutkie jesteście 23 lata... kiedy to bylo