Martii22
Fanka BB :)
Ja w przed pierwszą ciąża ważyłam 52, najpierw schudłam do 50 a pod koniec ciąży miałam 62. Dwa miesiące po ciąży znów ważyłam 50, miesiąc po tym znów zaszłam w ciąże i tym razem nie chudnąć na początku znów przytyłam do 62 na końcówce ciąży. I znów szybko schudłam do 52. Długo mi sie ta waga utrzymywała bo 8 lat i nagle gdy zaczęłam pracować w pracy biurowej zaczęłam tyć i poszło 10 kg do góry.
W trzecią ciąże zaszłam po następnym roku czyli po 9 od drugiej ciąży wiec startowałam z 62 i tym razem dobiłam do 80 pod koniec ciąży, po tej trzeciej ciąży kg leciały bardzo powoli w dół i Jak w styczniu zaszłam w ciąże miałam 64 w lutym poroniłam to miałam 66 a teraz dochodzi do 68 gdy dużo zjem poprzedniego dnia wiec waga bardzo szybko wzrasta. Wiem że niema co się teraz przejmować wagą ale boje się że po tej ciąży będą mi tez tak powoli leciały kg w dól albo jeszcze wolniej
Ja tez w pierwszej ciąży zaczynałam z waga 54 po trzech chlopcach było jesze względnie bo 58-60 A po niuni ni choroba nie chce nic spasc- A minęły już 3 lata. Z na zaczynałam z waga 61 i czułam się najlepiej w tej wadze A po porodzie 67 aż do dziś
Lata i ciaze- A i jeszcze u mnie brak ruchu robią swoje...