reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2020

Mnie to się chipsów chce... Cebulowych 😂
Ja też mam smaka na chipsy i krakersy najbardziej, ale staram się temu za bardzo nie ulegać.
Słodkie, które normalnie jadałam na śniadanie obiad i kolację może dla mnie nie istnieć i w sumie bardzo się z tego cieszę bo glukozę na czczo zawsze miałam w górnej granicy a nie chciałabym się nabawić cukrzycy ciążowej

reklama
Cześć dziewczyny [emoji6] podczytuję Was od pewnego czasu i zastanawiam się czy już mogę do Was dołączyć czy jeszcze powinnam się wstrzymać... Beta ze środy 260, dzisiaj 724 więc nie jest chyba źle [emoji6]

Moja historia wygląda tak że jestem po dwóch stratach 12tc i 6tc. Aktualnie 4+6.. Jestem obstawiona lekami konkretnie, w dodatku przez całą ciążę czekają mnie zastrzyki z heparyny w brzuch. Już 3 za mną [emoji123][emoji123][emoji123] Cholernie boję się co będzie dalej ale dołączam do listopadowych mam z nadzieją że tym razem się uda [emoji6][emoji16][emoji7]

Termin wylicza mi na 10 listopada [emoji6]

Uprzedzam że ze względu na moją historię mogę być zestresowaną i przewrażliwioną przyszłą mamą [emoji6][emoji16]

Witaj 😊 Kochana tu to chyba kazda z nas jest zestresowana 🙈 Nie ma znaczenia czy pierwsza ciąża czy kolejna, stres zawsze jest 😐. Zycze ci spokojnej i nudnej ciąży 😊

@Dżasta:) nic nie widać? Pęcherzyka nie widać? To i mnie też w takim razie nic nie będzie widać bo mi apka wyliczyła termin na 8.11 czyli dzień później niż Ty.

Cześć dziewczyny [emoji6] podczytuję Was od pewnego czasu i zastanawiam się czy już mogę do Was dołączyć czy jeszcze powinnam się wstrzymać... Beta ze środy 260, dzisiaj 724 więc nie jest chyba źle [emoji6]

Moja historia wygląda tak że jestem po dwóch stratach 12tc i 6tc. Aktualnie 4+6.. Jestem obstawiona lekami konkretnie, w dodatku przez całą ciążę czekają mnie zastrzyki z heparyny w brzuch. Już 3 za mną [emoji123][emoji123][emoji123] Cholernie boję się co będzie dalej ale dołączam do listopadowych mam z nadzieją że tym razem się uda [emoji6][emoji16][emoji7]

Uprzedzam że ze względu na moją historię mogę być zestresowaną i przewrażliwioną przyszłą mamą [emoji6][emoji16]
Witamy[emoji846] wszystkie tematy i pytania mile widziane[emoji172][emoji172][emoji172]

Witaj 😊 Kochana tu to chyba kazda z nas jest zestresowana 🙈 Nie ma znaczenia czy pierwsza ciąża czy kolejna, stres zawsze jest 😐. Zycze ci spokojnej i nudnej ciąży 😊
Zawsze myślałam, że jak już zobaczę te dwie kreski to będę najszczęśliwszą na świecie, ale właśnie jakoś tak ciągle się boję czy to napewno wszystko w porządku i jak to będzie. To nowa sytuacja i kompletnie nie wiem czego się spodziewać.
Mam nadzieję, że jak zobaczę dzidzię na monitorku to się uspokoję.

Ja dziś zjadłam śniadanie i nie za 30 min w łazience niechce mi się jeść tylko pić więc wodą woda jak narazie brak samku. A na zapach lodówki mnie mdli[emoji28][emoji28]
Hehe nieźle, co kobieta to inaczej, mnie narazie nie mdli i liczę na to że tak zostanie [emoji120][emoji120][emoji120]

reklama

Kochana jabrez jestem w strachu straciłam w 23 tyg synka A teraz tak bardzo się cieszę ale i boję ale musimy być dobrych myśli nadziei. Twoje dzieciątko da rade i Ty także każda z nas będzie silna babka i damy radę A 9 miesięcy zleci. Pozdrawiam

Do góry