reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2020

Mnie to się chipsów chce... Cebulowych 😂
Ja też mam smaka na chipsy i krakersy najbardziej, ale staram się temu za bardzo nie ulegać.
Słodkie, które normalnie jadałam na śniadanie obiad i kolację może dla mnie nie istnieć i w sumie bardzo się z tego cieszę bo glukozę na czczo zawsze miałam w górnej granicy a nie chciałabym się nabawić cukrzycy ciążowej

reklama
Cześć dziewczyny [emoji6] podczytuję Was od pewnego czasu i zastanawiam się czy już mogę do Was dołączyć czy jeszcze powinnam się wstrzymać... Beta ze środy 260, dzisiaj 724 więc nie jest chyba źle [emoji6]

Moja historia wygląda tak że jestem po dwóch stratach 12tc i 6tc. Aktualnie 4+6.. Jestem obstawiona lekami konkretnie, w dodatku przez całą ciążę czekają mnie zastrzyki z heparyny w brzuch. Już 3 za mną [emoji123][emoji123][emoji123] Cholernie boję się co będzie dalej ale dołączam do listopadowych mam z nadzieją że tym razem się uda [emoji6][emoji16][emoji7]

Termin wylicza mi na 10 listopada [emoji6]

Uprzedzam że ze względu na moją historię mogę być zestresowaną i przewrażliwioną przyszłą mamą [emoji6][emoji16]

Witaj 😊 Kochana tu to chyba kazda z nas jest zestresowana 🙈 Nie ma znaczenia czy pierwsza ciąża czy kolejna, stres zawsze jest 😐. Zycze ci spokojnej i nudnej ciąży 😊

@Dżasta:) nic nie widać? Pęcherzyka nie widać? To i mnie też w takim razie nic nie będzie widać bo mi apka wyliczyła termin na 8.11 czyli dzień później niż Ty.

Cześć dziewczyny [emoji6] podczytuję Was od pewnego czasu i zastanawiam się czy już mogę do Was dołączyć czy jeszcze powinnam się wstrzymać... Beta ze środy 260, dzisiaj 724 więc nie jest chyba źle [emoji6]

Moja historia wygląda tak że jestem po dwóch stratach 12tc i 6tc. Aktualnie 4+6.. Jestem obstawiona lekami konkretnie, w dodatku przez całą ciążę czekają mnie zastrzyki z heparyny w brzuch. Już 3 za mną [emoji123][emoji123][emoji123] Cholernie boję się co będzie dalej ale dołączam do listopadowych mam z nadzieją że tym razem się uda [emoji6][emoji16][emoji7]

Uprzedzam że ze względu na moją historię mogę być zestresowaną i przewrażliwioną przyszłą mamą [emoji6][emoji16]
Witamy[emoji846] wszystkie tematy i pytania mile widziane[emoji172][emoji172][emoji172]

Witaj 😊 Kochana tu to chyba kazda z nas jest zestresowana 🙈 Nie ma znaczenia czy pierwsza ciąża czy kolejna, stres zawsze jest 😐. Zycze ci spokojnej i nudnej ciąży 😊
Zawsze myślałam, że jak już zobaczę te dwie kreski to będę najszczęśliwszą na świecie, ale właśnie jakoś tak ciągle się boję czy to napewno wszystko w porządku i jak to będzie. To nowa sytuacja i kompletnie nie wiem czego się spodziewać.
Mam nadzieję, że jak zobaczę dzidzię na monitorku to się uspokoję.

Ja dziś zjadłam śniadanie i nie za 30 min w łazience niechce mi się jeść tylko pić więc wodą woda jak narazie brak samku. A na zapach lodówki mnie mdli[emoji28][emoji28]
Hehe nieźle, co kobieta to inaczej, mnie narazie nie mdli i liczę na to że tak zostanie [emoji120][emoji120][emoji120]

reklama

Kochana jabrez jestem w strachu straciłam w 23 tyg synka A teraz tak bardzo się cieszę ale i boję ale musimy być dobrych myśli nadziei. Twoje dzieciątko da rade i Ty także każda z nas będzie silna babka i damy radę A 9 miesięcy zleci. Pozdrawiam

Do góry