Ewarut
Fanka BB :)
Tak.Ale mi narobiłas smaku ja arbuza [emoji85][emoji85][emoji85]
To twn sam lekarz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak.Ale mi narobiłas smaku ja arbuza [emoji85][emoji85][emoji85]
To twn sam lekarz?
Wiesz jak to szybko zleci... Nim się obejrzysz a już będziesz rodzic.
To kup i zjedzMnie to się chipsów chce... Cebulowych [emoji23]
Damy radę, szybko zleci [emoji4][emoji4]Tyle miesięcy przed nami [emoji7] oczekiwania [emoji44][emoji57]
Oczywiście [emoji123][emoji123][emoji7][emoji7]Musi być dobrze![emoji4]
A ja nie mam jeszcze specjalnych zachcianek, bardziej na słodkie mnie ciągnie chociaż wcześniej też lubiłam coś słodkiego do kawy, więc mam wrażenie że się niewiele zmieniło [emoji2960][emoji2960]Mnie to się chipsów chce... Cebulowych [emoji23]
No teraz trzeba czekać i być dobrej myśli [emoji6][emoji8]
Cześć kochane chciałam się przywitac wczoraj robiłam test i są cudowne dwie kreseczki z tego co sprawdzałam to termin 7.11 w pn idę do lekarza zobaczymy co i jak ciekawe czy już będzie widać?? Pisalyscie tu o l4 mam nadzieję że lekarz mi już wystawi bo pracuje w warunkach gdzie jest promieniowanie i ołów pozdrawiam serdecznie