Dżasta :)
Fanka BB :)
Czyli jesteś najstarsza z rodzeństwa [emoji3][emoji3]Ja mam siostre co ma 20 i jeszcze brata 9 letniego [emoji1][emoji1][emoji1]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli jesteś najstarsza z rodzeństwa [emoji3][emoji3]Ja mam siostre co ma 20 i jeszcze brata 9 letniego [emoji1][emoji1][emoji1]
Witaj [emoji846] [emoji846] [emoji846]Cześć kochane chciałam się przywitac wczoraj robiłam test i są cudowne dwie kreseczki z tego co sprawdzałam to termin 7.11 w pn idę do lekarza zobaczymy co i jak ciekawe czy już będzie widać?? Pisalyscie tu o l4 mam nadzieję że lekarz mi już wystawi bo pracuje w warunkach gdzie jest promieniowanie i ołów pozdrawiam serdecznie [emoji4]
Może racja i zdać się na wolę Bożą [emoji848]Lepiej nie bo będziesz się denerwować [emoji8][emoji8]
Witaj. Gratulacje [emoji7][emoji7]
Ja tez mam termin 7.11 [emoji4]
Dziś byłam u lekarza i u mnie nic jeszcze nie widać..
No teraz trzeba czekać i być dobrej myśli [emoji6][emoji8]O witam najgorsze to czekanie teraz...
No teraz trzeba czekać i być dobrej myśli [emoji6][emoji8]
A tera, mi powiedzcie czekać do piątku z wizytą czy iść w środę np??
Właśnie zajadam arbuza o mamo jaki słodziutki palce lizać [emoji39][emoji39][emoji39][emoji39][emoji39][emoji39][emoji39]
Wiesz jak to szybko zleci... Nim się obejrzysz a już będziesz rodzic.Tyle miesięcy przed nami [emoji7] oczekiwania [emoji44][emoji57]