reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2020

Nie chce Cię straszyć ale mojemu ok. roczku coś się porobiło ze spaniem, tak zaczął płakać dziwnie no i w sumie teraz (ma już 2 lata i 4 miesiące) dalej wstajemy do niego. Chociaż z reguły przesypia większość nocy, czasem się zdarzy że się obudzi kilka nocy pod rząd.
Ooo nie! Tylko nie to [emoji33]
Cześć kochane chciałam się przywitac wczoraj robiłam test i są cudowne dwie kreseczki z tego co sprawdzałam to termin 7.11 w pn idę do lekarza zobaczymy co i jak ciekawe czy już będzie widać?? Pisalyscie tu o l4 mam nadzieję że lekarz mi już wystawi bo pracuje w warunkach gdzie jest promieniowanie i ołów pozdrawiam serdecznie [emoji4]
Witamy [emoji4] gratulacje dla Ciebie [emoji173]

reklama
Cześć kochane chciałam się przywitac wczoraj robiłam test i są cudowne dwie kreseczki z tego co sprawdzałam to termin 7.11 w pn idę do lekarza zobaczymy co i jak ciekawe czy już będzie widać?? Pisalyscie tu o l4 mam nadzieję że lekarz mi już wystawi bo pracuje w warunkach gdzie jest promieniowanie i ołów pozdrawiam serdecznie 😊
Na pewno bez problemu Ci wystawi .Tym bardziej ,że pracujesz w szkodliwych warunkach ! Witamy i czekamy na dobre wieści !!!💕💕💕

Cześć kochane chciałam się przywitac wczoraj robiłam test i są cudowne dwie kreseczki z tego co sprawdzałam to termin 7.11 w pn idę do lekarza zobaczymy co i jak ciekawe czy już będzie widać?? Pisalyscie tu o l4 mam nadzieję że lekarz mi już wystawi bo pracuje w warunkach gdzie jest promieniowanie i ołów pozdrawiam serdecznie [emoji4]

Witaj [emoji7]
Gratuluje dwóch kreseczek [emoji7][emoji7]

Ja od tygodnia na chorobowym (ale nie ciazowym)
Slabo mi, jak widze, jak splywaja mi w oracy kolejne maile i spotkania z tego tygodnia sa przekladane na przyszly tydzien z powodu mojej nieobecnosci. Bo... po ginie planuje powiedziex, ze ide na l4 albo najlepiej na prace zdalna na kilka dni, zeby moc wszystkie swoje tematy poporzadkowac przed l4. Nie podoba mi soe bardzo polityka firmy, bo przykladowo w przyszlym tygodniu przyjezdzaja do nas obcokrajowcy z kraju, w ktorym szaleje wirus.
No to tym bardziej powinnaś odejść z pracy.. lepiej dmuchać na zimne a nie kontaktować się z obcokrajowcami, bo teraz musisz dbać o siebie i dziecko. Praca nie zajac.. jak to moje szefostwo mówi nie ma ludzi niezastąpionych, to bez skrupułów odeszłam na zwolnienie 😄😋

Melduję się po lekarzu, że ciąża jest ale jej nie widać i za 2tyg mam przyjechać. Dostalam luteinę i witaminę mama dha i na razie jest dobrze [emoji3526] nie kazal mi powtarzać bety, żeby się nie stresować ale nie wiem sama czy powtarzać dla samej siebie czy nie [emoji848][emoji848]
Lepiej nie bo będziesz się denerwować 😘😘

Witaj. Gratulacje [emoji7][emoji7]

Ja tez mam termin 7.11 [emoji4]
Dziś byłam u lekarza i u mnie nic jeszcze nie widać..

reklama
A tera, mi powiedzcie czekać do piątku z wizytą czy iść w środę np??

Właśnie zajadam arbuza o mamo jaki słodziutki palce lizać [emoji39][emoji39][emoji39][emoji39][emoji39][emoji39][emoji39]

Do góry