reklama
Aneczka16
Fanka BB :)
Uff wszystko przeczytane wiec mam wszystko nadrobione . Ja ostatnio mam ciężkie dni chyba troszkę depresyjne dlatego Was po cichutku czytam.
Wy pieczecie pyszne torty a ja wzięłam się za chleb i nawet to mi dziś nie wyszło . Pozdrawiam Was cieplutko i życzę miłego wieczoru.
Wy pieczecie pyszne torty a ja wzięłam się za chleb i nawet to mi dziś nie wyszło . Pozdrawiam Was cieplutko i życzę miłego wieczoru.
Aneczka16
Co do puzzli mam rozgrzebane 3000 tys puzzli i nie mogę już ich 3 tygodnie złożyć. Nie poddaje się obiecałam sobie samej ze to złoże bo w domu to nikt już mi nie wierzy ze mi się udaTyle pisalyscie o puzzlach, ze az dzisiaj zamowilam z 10 lat nie ukladalam.
A co do wypiekow, to za torty sie nie biorę,nie umiem upiec dobrego biszkopta ale dzisiaj upieklam karpatke i nawet wyszla
3000 dlatego ja zaczynam od 1000,bo pewnie i tak uloze troche i chec mi minieCo do puzzli mam rozgrzebane 3000 tys puzzli i nie mogę już ich 3 tygodnie złożyć. Nie poddaje się obiecałam sobie samej ze to złoże bo w domu to nikt już mi nie wierzy ze mi się uda
agabaj92
Oj mi dzisiaj zachciało sie pączków, jutro kupie i chyba zrobie pierogi bo coś mnie naszło, ale będę pierwszy raz robić i nie wiem czy wyjdą.Za mną od rana chodzą rogaliki - takie 3 składnikowe ale nie mam śmietany.. ehh ale takim tortem bym nie pogardziła [emoji7] odkąd zmniejszyły mi się mdłości mam dziwne zachcianki także ciąża wchodzi pełną parą [emoji1787]
sandyy
[emoji23] powodzeniaCo do puzzli mam rozgrzebane 3000 tys puzzli i nie mogę już ich 3 tygodnie złożyć. Nie poddaje się obiecałam sobie samej ze to złoże bo w domu to nikt już mi nie wierzy ze mi się uda
Aneczka16
Jak ułożę to zrobie zdjęcie[emoji23] powodzenia
aga053
Ja dziś pisałam, ze gorszy dzień, ale po południu zdrzemnęłam się, mdłości minęły i jak co wieczór złapałam smaki. Ja kebaba kupnego nie zjem, strasznie się po takim czuje a ogólnie lubie, ale kiedyś znalazłam przepis na bule i sama piekę bułkę która kroje na 4 części i nakładam warzywa i mięso z kurczaka
Załączniki
reklama
Kokosowe_sny
Ooo wygląda super, podzielisz się przepisem? [emoji16][emoji4]
Ja dziś pisałam, ze gorszy dzień, ale po południu zdrzemnęłam się, mdłości minęły i jak co wieczór złapałam smaki. Ja kebaba kupnego nie zjem, strasznie się po takim czuje a ogólnie lubie, ale kiedyś znalazłam przepis na bule i sama piekę bułkę która kroje na 4 części i nakładam warzywa i mięso z kurczaka [emoji3526]