ForgetMeeNot
Fanka BB :)
Oo super ja 83.
A czuje się na 94 [emoji23][emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oo super ja 83.
Ooo to jesteś rok starsza od mojej młodszej siostry [emoji4][emoji4]Ja mam 21 lat a urodze wlasciwie miesiac przed 22 urodzinami. Termin na 10/11 listopad [emoji3059][emoji3059][emoji3059]
Ja nie i pewnie do końca kwietnia nie pójdę bo mam umowę odDziewczyny a jesteście na L4 już czy nie pracujecie??
No ja mysle, ze moj tez tatusiowy sie zrobi, jak rodzenstwo sie pojawi [emoji14]No to ja mam tak samo, tylko ostatnio się zrobił tatusiowy, i w sumie dobrze bo mi dadzą pospać;p
Ja tez po 30stceOoo myślałam że tylko ja tu jestem w wieku po 30 [emoji1] ja w grudniu 37... Także jeszcze 36 [emoji846]
Super[emoji123]Melduję się po lekarzu, że ciąża jest ale jej nie widać i za 2tyg mam przyjechać. Dostalam luteinę i witaminę mama dha i na razie jest dobrze [emoji3526] nie kazal mi powtarzać bety, żeby się nie stresować ale nie wiem sama czy powtarzać dla samej siebie czy nie [emoji848][emoji848]
Hej ja 85Oo super ja 83.