reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2020

Ja też juz jestem a nie planowałam, ale lekarz mówi niech pani unika skupiska ludzi co kichają i kaszlą, a ja mówię,że pracuje w sklepie i niestety non stop ktoś kicha kaszle na mnie jak siedze na kasie no i od razu mówi dajemy L4 do 30 marca, że Dziecko i zdrowie najważniejsze a nie praca. No więc nie protestowałam, a poza tym w sklepie budowlanym trzeba dźwigać a ja nie chcę sobie krzywdy zrobić i dziecku że względu na mój wiek. Tak więc sobie od 3 marca odpoczywamy 🙂
Ja siedzę w domu od tygodnia ,a rozchorowałam się przedwczoraj.Nie wiem skąd to chorobsko mi się przywleklo :/

reklama
U nas w pracy nerwowa atmosfera i nieraz z płaczem wracalam, więc w ale mi.nie szkoda, że odeszłam i by mnie nerwowo wykonczyli
U mnie w pracy atmosfera fajna ,ale mdłości wygrały i musze w domu siedzieć :/ We wtorek wizyta u gina.Boje się co dalej.W u iegly czwartek wylądowałam na Izbie z plamienia i ( lekarz stwierdził ,że nie widzi żadnych plamień).Wg OM 5 tydz1dzien, a crl 0,62 cm.Jesli chodzi o serduszko powiedział ,że nie jest jednoznacznie w stanie stwierdzić czy jest czy nie ma ,bo jak to powiedział "coś faluje,ale nie wie czy to serce".kazał czekać na wizytę do swojego Gina do 10 marca,więc siedzę jak na szpilkach.Biore luteinę,Duphaston,acard i suplementy.Az się boje iść na to USG .

Ja we wtorek.mialam straszny ból głowy i mdłości i tyle.. nic mi narazie nie dolega. Jedynie latam do łazienki bo pęcherz ciśnie. Dziś idziemy do kina i mam nadzieję, że nie będę musiała latać w trakcie seansu do WC 😋

U mnie w pracy atmosfera fajna ,ale mdłości wygrały i musze w domu siedzieć :/ We wtorek wizyta u gina.Boje się co dalej.W u iegly czwartek wylądowałam na Izbie z plamienia i ( lekarz stwierdził ,że nie widzi żadnych plamień).Wg OM 5 tydz1dzien, a crl 0,62 cm.Jesli chodzi o serduszko powiedział ,że nie jest jednoznacznie w stanie stwierdzić czy jest czy nie ma ,bo jak to powiedział "coś faluje,ale nie wie czy to serce".kazał czekać na wizytę do swojego Gina do 10 marca,więc siedzę jak na szpilkach.Biore luteinę,Duphaston,acard i suplementy.Az się boje iść na to USG .
Myśl pozytywnie. Bo niestety nie mamy wpływu na nic. Trzeba tylko czekać. Ja 16 marca dowiem się czy serduszko bije.

Nie chce Cię straszyć ale mojemu ok. roczku coś się porobiło ze spaniem, tak zaczął płakać dziwnie no i w sumie teraz (ma już 2 lata i 4 miesiące) dalej wstajemy do niego. Chociaż z reguły przesypia większość nocy, czasem się zdarzy że się obudzi kilka nocy pod rząd.
11 miesięcy [emoji4] A dziś zrobił mi pobudkę o 3 w nocy [emoji20] A już tak ładnie całe noce przesypiał i coś mu się odmieniło [emoji85]Dzień dobry [emoji4] mamy ten sam termin [emoji4] U mnie zależnie od aplikacji pokazuje 5-6 listopad [emoji4]

reklama
Do góry