Ewarut
Fanka BB :)
A do mamy to ludzka sprawa. To było i jest dzieł ko któremu potrzebne było dużo uwagi...Nie dobijaj[emoji23]
Tylko moj w nocy nie je, po prostu budzi sie do maaaaaamyyyyy[emoji91]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A do mamy to ludzka sprawa. To było i jest dzieł ko któremu potrzebne było dużo uwagi...Nie dobijaj[emoji23]
Tylko moj w nocy nie je, po prostu budzi sie do maaaaaamyyyyy[emoji91]
Dzień dobry [emoji8] termin mam na 6 listopada.
Dzisiaj zaczęłam 5 tydzień [emoji7]
Mój starszy syn miał 4 latka jak skończył się budzić w nocy na kaszę.
Hej dziewczyny,
Po cichutku witam sie i ja :-) Po moich przeżyciach podchodze do tej ciazy bardzo ostroznie i z dystansem. Dopiero chyba usg w 12 tyg mnie lekko uspokoi. Mam juz 2 dzieci (3 i 5 lat) i 2 poronienia za soba. Pierwsze w 2015 a drugie w październiku zeszlego roku (doszlam do 13 tygodnia i prawie ze skakalam ze szczęścia ze 1 trymestr za mna a usg w 13 tyg pokazalo ze serduszko zatrzymalo sie w 10 tyg, szpital, lyzeczkowanie itd). Odczekalismy prawie 3 mce i zaczelismy starania. W pierwszym cyklu sie nie udalo, w drugim cyklu byly tylko 2 razy przytulanki i to nawet wg mnie nie blisko owulacji, w miedzyczasie podjelismy decyzje ze jednak odpuszczamy i 2 dzieci nam starczy, zaczelismy sie zabezpieczac a kilka dni po okazalo sie ze jestem w ciazy. Obecnie 5+4, termin porodu wg om 1. 11, wg aplikacji 6
11. Nie mieszkam w Polsce a tu podejście do ciazy jest bardzo odmienne. Nie mozna zrobic bety, usg tylko 2 razy w 12 i 20 tyg. Wiec dopiero w 12 tyg cos wiecej sie dowiem, a do tego czasu staram sie myslec pozytywnie i nie za duzo :-)
Ooo myślałam że tylko ja tu jestem w wieku po 30 ja w grudniu 37... Także jeszcze 36Czytam Was od samiutkiego poczatku i wahalam sie czy pisac czy nie za wczesnie ale co ma byc to bedzie :-)
W jakim wieku jestescie? ja mam 34. Moze zrobimy jakas liste,nick,termin porodu i wiek, co wy na to?
Gratulacje i powodzenia bądź dobrej myśliHej dziewczyny,
Po cichutku witam sie i ja :-) Po moich przeżyciach podchodze do tej ciazy bardzo ostroznie i z dystansem. Dopiero chyba usg w 12 tyg mnie lekko uspokoi. Mam juz 2 dzieci (3 i 5 lat) i 2 poronienia za soba. Pierwsze w 2015 a drugie w październiku zeszlego roku (doszlam do 13 tygodnia i prawie ze skakalam ze szczęścia ze 1 trymestr za mna a usg w 13 tyg pokazalo ze serduszko zatrzymalo sie w 10 tyg, szpital, lyzeczkowanie itd). Odczekalismy prawie 3 mce i zaczelismy starania. W pierwszym cyklu sie nie udalo, w drugim cyklu byly tylko 2 razy przytulanki i to nawet wg mnie nie blisko owulacji, w miedzyczasie podjelismy decyzje ze jednak odpuszczamy i 2 dzieci nam starczy, zaczelismy sie zabezpieczac a kilka dni po okazalo sie ze jestem w ciazy. Obecnie 5+4, termin porodu wg om 1. 11, wg aplikacji 6
11. Nie mieszkam w Polsce a tu podejście do ciazy jest bardzo odmienne. Nie mozna zrobic bety, usg tylko 2 razy w 12 i 20 tyg. Wiec dopiero w 12 tyg cos wiecej sie dowiem, a do tego czasu staram sie myslec pozytywnie i nie za duzo :-)
O to widzę, że nie jestem tu sama z pierwsza ciaza i po 30stceOn jest na podtrzymanie ciąży, ja go dostałam pewnie ze względu na wiek bo w tym roku kończę 37 lat i to moja pierwsza ciąża
Witaj [emoji846] będzie git zobaczysz[emoji172][emoji172][emoji172]Czytam Was od samiutkiego poczatku i wahalam sie czy pisac czy nie za wczesnie ale co ma byc to bedzie :-)
W jakim wieku jestescie? ja mam 34. Moze zrobimy jakas liste,nick,termin porodu i wiek, co wy na to?