reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2020

Moge wiedziec o co chodzi z tym duphastonem? Na co on jest i kiedy sie go przepisuje bo na forach sie czesto przewija a w zyciu nie slyszalam zeby ktos u mnie z najblizszych go bral.
On jest na podtrzymanie ciąży, ja go dostałam pewnie ze względu na wiek bo w tym roku kończę 37 lat i to moja pierwsza ciąża

reklama
O! To u mnie podobnie.
W jakim wieku pociecha?
U mnie jak pójdzie dobrze to będą równe 3 lata różnicy.
11 miesięcy [emoji4] A dziś zrobił mi pobudkę o 3 w nocy [emoji20] A już tak ładnie całe noce przesypiał i coś mu się odmieniło [emoji85]
Dzień dobry [emoji8] termin mam na 6 listopada.
Dzisiaj zaczęłam 5 tydzień [emoji7]
Dzień dobry [emoji4] mamy ten sam termin [emoji4] U mnie zależnie od aplikacji pokazuje 5-6 listopad [emoji4]

11 miesięcy [emoji4] A dziś zrobił mi pobudkę o 3 w nocy [emoji20] A już tak ładnie całe noce przesypiał i coś mu się odmieniło [emoji85]Dzień dobry [emoji4] mamy ten sam termin [emoji4] U mnie zależnie od aplikacji pokazuje 5-6 listopad [emoji4]
No to fajnie mi 6 albo 7 listopad 😄

11 miesięcy [emoji4] A dziś zrobił mi pobudkę o 3 w nocy [emoji20] A już tak ładnie całe noce przesypiał i coś mu się odmieniło [emoji85]Dzień dobry [emoji4] mamy ten sam termin [emoji4] U mnie zależnie od aplikacji pokazuje 5-6 listopad [emoji4]
On Cię przygotowuje do wstawania od listopada, co byś nie zapomniała jak to jest [emoji23][emoji23][emoji23][emoji172]

reklama
Do góry