reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2020

O! To u mnie podobnie.
W jakim wieku pociecha?
U mnie jak pójdzie dobrze to będą równe 3 lata różnicy.
Dzień dobry [emoji173]Współczuję [emoji20] ściskam mocno i dużo siły życzę [emoji173]Ja czuje się dużo lepiej niż w pierwszej ciąży. Wtedy miałam straszne mdłości, migreny i spałam na stojąco. Teraz jakoś lżej to przechodzę. Nie mówię że nic nie czuje bo po czymś wiekszym zrobi mi się czasem niedobrze. Gorzej też mi się wstaje do dziecka ale ogólnie uważam że nie jest tak źle [emoji4]

reklama
Dziewczyny powiedzcie mi. Zaczelam 5 tydzien. Wizyte mam za rowno 2 tygodnie 20.03 i pytanie mam takie jako ze to moja 1 ciaza...mozna sie kochac bez problemu czy zaczekac na wizyte u lekarza i sie zapytac czy nie widzi przeciwskazan. Bo wiadomo jest jeszcze wczesnie i boje sie czy nie zaszkodzi to. Zupelnie sie nie znam pod tym kontem. Wypowiedzcie sie doswiadczone [emoji28][emoji854][emoji6][emoji4]
Ja jestem po wizycie i lekarz mówił żeby ostroznie do 12tyg ze wspolzyciem [emoji51][emoji51]

Jakie badania już miałyście?? Ja byłam u ginekologa w poniedziałek i pęcherzyk miał 3 mm. 16 marca mam mieć usg czy serduszko bije🙂a 30 marca kolejna wizyta...
Jakie bierzecie leki? Ja kwas foliowy,magnocal i duphaston.

Jakie badania już miałyście?? Ja byłam u ginekologa w poniedziałek i pęcherzyk miał 3 mm. 16 marca mam mieć usg czy serduszko bije🙂a 30 marca kolejna wizyta...
Ja 1 wizyte bede miec 20.03 czyli wypadnie 6+3. Biore zestaw witamin ciazowych i tyle 🥰

Moge wiedziec o co chodzi z tym duphastonem? Na co on jest i kiedy sie go przepisuje bo na forach sie czesto przewija a w zyciu nie slyszalam zeby ktos u mnie z najblizszych go bral.

reklama
Jakie badania już miałyście?? Ja byłam u ginekologa w poniedziałek i pęcherzyk miał 3 mm. 16 marca mam mieć usg czy serduszko bije[emoji846]a 30 marca kolejna wizyta...

Ja euthyrox, metforminę, wit D, kwas foliowy 5 mg, magnez i Femibion Natal 1
Pierwsza wizyta 12.03
Dziś 6+2 wg om, ale ciąża pewnie młodsza k kilka dni bo owulacje miałam 14dc

Do góry