ForgetMeeNot
Fanka BB :)
Ja czekała na pierwsza wizytę , ale ja mam mięśniaka i miałam plamieniaDziewczyny powiedzcie mi. Zaczelam 5 tydzien. Wizyte mam za rowno 2 tygodnie 20.03 i pytanie mam takie jako ze to moja 1 ciaza...mozna sie kochac bez problemu czy zaczekac na wizyte u lekarza i sie zapytac czy nie widzi przeciwskazan. Bo wiadomo jest jeszcze wczesnie i boje sie czy nie zaszkodzi to. Zupelnie sie nie znam pod tym kontem. Wypowiedzcie sie doswiadczone [emoji28][emoji854][emoji6][emoji4]
Tylko kobieta w ciąży zrozumie jak zle samopoczucie może cieszyć [emoji846]Witam [emoji4]
Powiem tak przytulałam muszle, jest mi słabo mam mroczki przed oczyma, kręci mi się w głowie... Nie czuję się!!! Gorzej mi!!! [emoji23][emoji23][emoji23] I bardzo mnie to cieszy.
Dbaj o siebie w takim razie. Masz możliwość leżakowania trochę w ciągu dnia ?Hej, ja wczoraj byłam na wizycie i usg. Niestety dostałam i duphaston i luteinę.. muszę na siebie uważać bo ciąża w tym momencie jest zagrożona. Kosmówka grozi odklejeniem. Nie mam na szczęście jakiś większych bóli czy plamienia, ale w razie czego mam od razu dzwonić do lekarza i jechać na pogotowie.
Wczoraj z usg wychodziło 6+0.
Więc sytuacja jest mocno średnia. Mam kontrol 19marca razem z USG.
Uspokaja mnie tylko fakt, że mam dobrego lekarza i w pełni mu ufam.