ForgetMeeNot
Fanka BB :)
Ja Was opuszczam, wczorajsza beta 11...
Jak to??? [emoji22][emoji22][emoji22]
Kurcze, tak bardzo mi przykro [emoji25][emoji25][emoji25]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja Was opuszczam, wczorajsza beta 11...
Rany co tu sie wyrabia, współczuję tym co sie nie udało.
Dziewczyny które są kolejny raz w ciazy: czytałam że niektóre czują się gorzej niż poprzednio, a czy są tu mamy które czują się lepiej?
Ta ciąża u mnie jakaś inna. Właściwie mdli mnie mniej, rano najbardziej, później coraz mniej i późnym wieczorem w ogóle.
Poprzednio był Sajgon od rana do wieczora i nawet w nocy mnie budziły. Od ósmego tygodnia byłam na zwolnieniu bo nie wyrabialam.
Ja się na chwile obecna czuje lepiej niż w poprzedniej ciazy, najgorzej rano dopóki nie zjem a później coraz lepiej .
Tez pamietam ze w pierwszej ciazy to jazda bez trzymanki była samochodem nie mogłam jeździć w ogóle jakieś szybkie przemieszczanie to odrazu jakby żołądek wykręcalo, słaby apetyt i Non stop głowa pękała.
Wczoraj miałam migrenę taka pierwsza ale poza tym to daje radę ale może to kwestia tego ze nawet jakbym chciała odpocząć czy mieć chwile dla siebie to nie ma jak bo mój synek nie da mi chwili żebym mogła się poużalac nad swoim stanem wiec może to najbardziej pomaga
Też się zastanawiam, mąż chce "dorobić" siusiakaDziewczyny powiedzcie mi. Zaczelam 5 tydzien. Wizyte mam za rowno 2 tygodnie 20.03 i pytanie mam takie jako ze to moja 1 ciaza...mozna sie kochac bez problemu czy zaczekac na wizyte u lekarza i sie zapytac czy nie widzi przeciwskazan. Bo wiadomo jest jeszcze wczesnie i boje sie czy nie zaszkodzi to. Zupelnie sie nie znam pod tym kontem. Wypowiedzcie sie doswiadczone
Moj jest przekonany ze chlopaka zrobilTeż się zastanawiam, mąż chce "dorobić" siusiaka
Ktory tydzien? Ja zaczelam 5 i totalnie zupelnie nic mi nie jest. I nie wiem czy dojda objawy czy liczyc ze mnie nie spotkaja zadne mdlosciWitam [emoji4]
Powiem tak przytulałam muszle, jest mi słabo mam mroczki przed oczyma, kręci mi się w głowie... Nie czuję się!!! Gorzej mi!!! [emoji23][emoji23][emoji23] I bardzo mnie to cieszy.
6+2 lekarz twierdzi, że ciąża dużo młodsza bo wczoraj był tylko pęcherzyk ciążowy i wskazywało by na 5 tydzienKtory tydzien? Ja zaczelam 5 i totalnie zupelnie nic mi nie jest. I nie wiem czy dojda objawy czy liczyc ze mnie nie spotkaja zadne mdlosci [emoji1787][emoji23]