monika1708
Fanka BB :)
Mi z OM wychodzi 9 tc, z usg 7 +3Hmm okej, chyba już to widzę, i to faktycznie wychodzi 9+6, dzięki za oświecenie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi z OM wychodzi 9 tc, z usg 7 +3Hmm okej, chyba już to widzę, i to faktycznie wychodzi 9+6, dzięki za oświecenie
Raczej nie, pierwszy dzień miesiączki to 0+1 ciążyPierwszy tydzień skończyłaś(1+0) 14 lutego i dalej idąc tygodniami tak wychodzi. Nie wiem. Czy to zrozumiale napisałam dzień po miesiączce to jakby był pierwszy dzień ciąży (0+1)
My jak narazie zostajemy przy kupnie używanego, ale to gdzieś ok 6 7 miesiąca będziemy szukać. Na szczęście są takie sklepy jak pepco cenowo jest w miarę i jakoś też jest pobić ok.Ja przy pierwszym robiłam podejście do używanego wózka, ale jak zobaczyłam parę egzemplarzy to zwątpiłam i kupiliśmy nowy jednak. Ale z bardzo średniej półki. Prowadziłam dla porównania wózek koleżanki za 4000 zł i niby jest ta różnica w lekkości prowadzenia, ale nie jakaś kosmiczna. Chociaż z drugiej strony kupując 3w1 zapłaciliśmy 2000 zł, a za rok kupiliśmy spacerówkę za 1200 zł, a koleżanka już drugiej spacerówki kupować nie musiała.
Z ciuszkami... miałam trochę z lumpa, trochę od koleżanki. Ale szczerze mówiąc największą przyjemność sprawiał mi widok małego ubranego w rzeczy, które kupowałam sama nowe.
Ale ja nie miałam dużo ubranek, młody się jakoś nie brudzil i jak słuchałam jak niektórzy po kilka razy dziennie muszą przebierać to było to dla mnie coś nowego.
Właśnie tej motywacji nie ma do wyjścia, pieska wypuścimy na posesje i tyle. Ale jakby to sie uspokoiło to mam nadzieje wrócić do spacerów z psem.A to jak pieska masz tk tym bardziej masz motywację do wyjścia
Ja przed wirusem i ciążą od 1.5 roku na pole dance regularnie chodzilam[emoji23] więc kondycję mialam. Zaginęła gdzieś w te 2 miesiace [emoji2356]
Można posiadać kartę Rossmann i zarejestrować się w Rossnę? Czy trzeba zakładać od nowa wszystko żeby były te promocje? Bo na chwilę obecną jak zarejestrowałam dodatkowo Rossnę to tylko widzę, że mam 3% rabatu na produkty.Musisz zarejestrować się w tej aplikacji Rossnę [emoji4] ja dostałam informację na maila, że właśnie za 1gr mogę odebrać oliwkę. Jak byłam na zakupach, wzięłam oliwkę z półki i przy skanowaniu produktów zeskanowałam też moją kartę z Rossmanna i weszła promocja [emoji4]
To trzymam kciuki by tak zostało do końca [emoji4][emoji110][emoji110][emoji8]No ginowi wygląda na razie na dziewuszke [emoji848]
Mnie też coś takie przeczucie trzyma [emoji848]
Zobaczymy
Jestem zarejestrowana ale takiego meila nie mialam [emoji848][emoji848]Musisz zarejestrować się w tej aplikacji Rossnę [emoji4] ja dostałam informację na maila, że właśnie za 1gr mogę odebrać oliwkę. Jak byłam na zakupach, wzięłam oliwkę z półki i przy skanowaniu produktów zeskanowałam też moją kartę z Rossmanna i weszła promocja [emoji4]
Dziewczyny pomóżcie, bo zakręciłam się totalnie w tygodniach i dniach ciąży, a muszę się zapisać na badania prenatalne. Jeśli miesiączka była 7 lutego 2020 r. to który teraz mam tydzień i dzień ciąży?? 10+6?? aplikacje pokazują zupełnie co innego :/