reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2020

reklama
Mam wynik bety:
- 9000
- 4838 we wtorek

W ciąży z córeczka miałam wyższe te wartości i mam nadzieje, ze będzie ok. Ważne, ze rośnie w widełkach
Super gratulacje [emoji3][emoji3]
Ładny wynik masz, ja mam że środy 219.1 ale koleżanka mi podesłała rozmowy dziewczyn że nie ważne ile się ma tylko ważny przyrost jest.. Zobaczymy co u mnie będzie [emoji51]

Dziewczyny które miały już migreny wcześniej w ciazy jak sobie radzicie ?

Niestety w tej mnie dopadło również nie wiem czy jest coś co może pomoc?
Niestety o ile za pierwszym razem mogłam się położyć w ciemnym pokoju w ciszy tak teraz muszę funkcjonować mój 3 latek daje mi do wiwatu.

To w sumie nie mam tak późno jak myślałam.
Kiedy Ty się dowiedziałaś o ciąży?
Trochę za dużo stron aby prześledzić cały wątek [emoji5]

Testy robilam w zeszly weekend ale podejrzewalam ze cos sie dzieje bardzo szybko I moja intuicja mnie nie zawiodla.

Moja pierwsza wizyta jest dosc pozno bo moj Lekarz na wyjezdzie a poza tym nie chce isc za wcześnie. W pierwszej ciazy za szybko się wybrałam i potem miałam stres a to ze zarodek za mały i serce nie pika wiec teraz idę tak żeby się przed tym 10 tym tygodniem wyrobić. [emoji4]

Was też czasem tak "ćmi" delikatnie podbrzusze? [emoji53]
Tak mnie też cmi a nawet pobolewa, dziś do pracy za późno wyszłam i szłam szybkim tempem to kulo mnie na dole jakbym tam miała taką kolkę [emoji20] i się na latałam dziś w pracy to w pewnym momencie aż mi się w głowie zakręciło..

Was też czasem tak "ćmi" delikatnie podbrzusze? [emoji53]
Dziś cały dzień mnie pobolewa [emoji85]
Dziewczyny które miały już migreny wcześniej w ciazy jak sobie radzicie ?

Niestety w tej mnie dopadło również nie wiem czy jest coś co może pomoc?
Niestety o ile za pierwszym razem mogłam się położyć w ciemnym pokoju w ciszy tak teraz muszę funkcjonować mój 3 latek daje mi do wiwatu.
Ja miałam w 1 ciąży i praktycznie całe dnie spałam. Paracetamol nic nie dawał. Próbowałam masować skronie maścią z tygrysem.
Mam nadzieję że w tej ciąży migreny mnie nie dopadną bo nie wyobrażam sobie z moim 11 miesięcznym łobuzem położyć się na drzemkę [emoji33]

reklama
Testy robilam w zeszly weekend ale podejrzewalam ze cos sie dzieje bardzo szybko I moja intuicja mnie nie zawiodla.

Moja pierwsza wizyta jest dosc pozno bo moj Lekarz na wyjezdzie a poza tym nie chce isc za wcześnie. W pierwszej ciazy za szybko się wybrałam i potem miałam stres a to ze zarodek za mały i serce nie pika wiec teraz idę tak żeby się przed tym 10 tym tygodniem wyrobić. [emoji4]
Dobre podejście, ale to moja pierwsza ciąża i już się nie mogę doczekać aż zobaczę co tam się dzieje na USG 😊

Do góry