Mokosza
Fanka BB :)
Mi też proponowali 4 ale o nieprzyzwoicie wczesnej porze, gdzieś koło 8:30o, a ja 4 majaale fajnie
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi też proponowali 4 ale o nieprzyzwoicie wczesnej porze, gdzieś koło 8:30o, a ja 4 majaale fajnie
![]()
oj to zupełnie się nie dziwię. dla mnie 8:30 nadal nieprzyzwoita, a mam, ekhem, całe 15min...Mi też proponowali 4 ale o nieprzyzwoicie wczesnej porze, gdzieś koło 8:30. Mam z półtorej godziny drogi...
A czemu bio-oil od 3miesiaca? Nie podpowiem z kosmetykami bo sie nie znam, ale pytam bo sama uzywam bio oil od początku i dalas mi do myśleniaCześć dziewczyny, ja mam termin na 1 tydzień listopada![]()
Zastanawiam się nad pielęgnacją ciala i zapobieganiu rozstępom. Kupilam kilka produktów Nacomi, krem z Musteli, ktore stosuje na zmiane. Jak skończę 3 miesiąc mam kupiony krem Pharmaceris i Bio-Oil.
I teraz mam pytanie, czy stosować produkty na zmianę? np rano inny, wieczorem inny, czy np zużyć cały jeden produkt i wtedy kolejny?
Moja mama ma sporo rozstepow po ciąży, wiec raczej jestem w grupie bardziej narażonej na rozstępy i chcialabym w miare możliwości jak najbardziej je zminimalizować.
Moze stosujecie jakies peelingi ? Podzielcie się jakimiś radami i wskazówkami![]()
To moja 1 ciąża![]()
HejCześć dziewczyny, ja mam termin na 1 tydzień listopada
Zastanawiam się nad pielęgnacją ciala i zapobieganiu rozstępom. Kupilam kilka produktów Nacomi, krem z Musteli, ktore stosuje na zmiane. Jak skończę 3 miesiąc mam kupiony krem Pharmaceris i Bio-Oil.
Moze stosujecie jakies peelingi ? Podzielcie się jakimiś radami i wskazówkami
To moja 1 ciąża![]()
Gdzieś czytałam, że Bio-Oil można dopiero stosować od 2 trymestruA czemu bio-oil od 3miesiaca? Nie podpowiem z kosmetykami bo sie nie znam, ale pytam bo sama uzywam bio oil od początku i dalas mi do myśleniamyslisz że nie można w 1trym.?
To daj znać jak po wizycie.Mnie też jeszcze wczoraj bolały a dziś już baaardzo leciutko. Wizytę mam na szczęście w ten piątek przed godz. 12 chociaż jutrzejszy dzień będzie się pewnie wlekł jak żółw![]()