aga053
Fanka BB :)
Spokojnie, rozumiemA masz czuja na dziewczynkę czy chłopca?
Wybacz, ale musiałam szybko przewinąć Twoja fotke[emoji1785][emoji1785][emoji1785][emoji23][emoji23]
![Smiling face :relaxed: ☺️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/263a.png)
![Smiling face :relaxed: ☺️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/263a.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Spokojnie, rozumiemA masz czuja na dziewczynkę czy chłopca?
Wybacz, ale musiałam szybko przewinąć Twoja fotke[emoji1785][emoji1785][emoji1785][emoji23][emoji23]
[emoji23][emoji23][emoji23]A co Ty gadasz że nie hop siup, ja wg gin miałam dzieci nie mieć bo testosteron duży cykle rozchwiane i inne cuda, przyszlemu mężowi mówiłam że mogę nie mieć dzieci a tu 3 razy wpadka, teraz przy 3 powiedział że mnie do reklamacji odda bo co innego obiecywalam![]()
Tez już śpię z ta poduchąU mnie na ten moment widoczna jedynie ciąża spożywczaAle jak już pojawi się twardy ciążowy brzuszek, mam w planach kupić te poduchy-węże, czy jak tam zwał, żeby wygodnie spać na boku i przy okazji coś - że tak powiem - między nogi sobie w nocy wcisnąć
![]()
Pyszne sa[emoji23]Dobre są jeszcze rodzynki w czekoladzie od eurohansa w Dino są zazwyczaj [emoji5]
Nifty jest dużo dokładniejsze, ale myślę, że "trzeba" je zrobić dopiero jak prenatalne wyjdzie źle, chociaż nigdy nie ma pewności, to tylko prawdopodobieństwo.Dziewczyny, wracając do prenatalnych - kiedy macie?Ja jeszcze 3 tygodnie..
Mam pytanie, może któraś się zna - USG przesiewowe + PAPPA wystarczy? Czy to badanie Nifty, o którym była chyba już mowa, to jest jakieś dodatkowe/lepsze/dokładniejsze? Co robić, drogie Brawo =)
Nic tylko pozazdrościćZresztą tak sobie przemyślałam sprawę i wyszło mi, że poza kosmetykami dla dziecka i laktatorem nic nie muszę kupować, wszystko mam.
O nie, w zyciu[emoji1785]Mi się wczoraj chciało bigosu a jak dzisiaj o tym pomyśle to [emoji87]
o, a ja 4 majaNifty jest dużo dokładniejsze, ale myślę, że "trzeba" je zrobić dopiero jak prenatalne wyjdzie źle, chociaż nigdy nie ma pewności, to tylko prawdopodobieństwo.
Ja mam 5 maja![]()
Hehe, mam nawet listę, bo kiedyś robiłam siostrze i znajomymNic tylko pozazdrościćJa jestem zielona w temacie, jak już nastaną wątki o wyprawkach, będziesz mogła nas trochę przeszkolić
![]()
Pasuje mi Twoja teoria[emoji16]Spokojnie, rozumiem [emoji3526] Ja mam gdzieś tak do godziny 17, ze jedzenie wymuszam a gotowanie i apetyt uruchamia mi się wieczorem. Ja mam przeczucie, ze będzie chłopczyk, ale będziemy z mężem przeszczęśliwi niezależnie od płci jaka będzie, ale tak jakoś czuje, ze będzie Hubercik [emoji3526]