agabaj92
Fanka BB :)
Ja mam na 10 listopada terminA może któraś z Was ma termin na 13 listopada? [emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam na 10 listopada terminA może któraś z Was ma termin na 13 listopada? [emoji16]
No właśnie ja niedawno dopiero odkryłam tą możliwość [emoji4] ale w życiu bym się nie spodziewała że różnica w cenie będzie aż tak duża..Fajnie ,ze masz taka możliwość - u mnie w szpitalu nie robią bo nie ma labolatorium dla ludzi z zewnątrz :/
Ja mam na 10 listopada termin
Ja mam identycznie jak Ty [emoji4]Ja wg USG mam na 9.11 ale wg obliczeń lekarza na 6.11 I 6.11 mam wpisany w karcie ciąży
Bynajmniej taki wychodzi mi z OM ale nie mam pojęcia kiedy dokładnie urodzeJa mam na 10.11 według OM, według Usg na 13.11 i tak też mam wpisane w karcie ciąży [emoji16][emoji16] i tak obstawiam, ze urodzę 11.11 [emoji23]
Tak mi ten lekarz napisał , ze to nie pełnowartościowe badanie jest i samo USG nie powie mi jakie wady moze mieć dziecko , ze z testem pappa jest pełnym badaniem i ze samo USG nic mi nie da i on nie widzi sensu , ale jest taka możliwość, zeby tak zrobić . Wiec ja już sama nie wiem [emoji1745]Naprawdę samo usg prenatalne nie ma sensu jeśli nie robi się Pappa?
A jeśli np robi się usg i Sanco to Pappa też potrzebna? [emoji849]
Ja właśnie zjadlam 3 talerze pomidorowej, zaraz pęknęA mi się zachciało żurku [emoji23]
Na święta nie było to nadrobię zaraz, mniam mniam
Ze spokojem, mnie piersi też mniej bolą i jakby były jakieś inne, ale wszystko jest w porządku byłam wczoraj na usg.Przepraszam, że tak smęcę ale nie chcę juz smęcic mężowi w domu... Mam złe przeczucia, mdlosci odpuściły, piersi też mniej bolą.
Nie chce stracić dziecka, płakać mi się chce [emoji24]