Każdy ma swoją tragedię, a córeczka ile miała, nie musisz odpowiadaćJa naprawdę staram sie myśleć pozytywnie. Wiem, ze stres może zaszkodzić ale jest trudno. Bardzo.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Każdy ma swoją tragedię, a córeczka ile miała, nie musisz odpowiadaćJa naprawdę staram sie myśleć pozytywnie. Wiem, ze stres może zaszkodzić ale jest trudno. Bardzo.
Ojej, no to faktycznie nieciekawieWspominałam Wam że mój tata pracuje jako kierowca karetki, właśnie się dowiedzieliśmy że ratownik z którym miał dyżur ma koronawirusa, musimy czekać do wtorku i wtedy zrobią test.... Jestem cała w nerwach..
Taki masz w 11 tygodniu ??? szok normalnieProszę zdjęcie wieloryba ..11 tydzień dziś..też płaski brzuch wcześniej, a teraz już za 2 mc się nie uniose. N
Będzie pulpecikNo właśnie dla mnie straszny szok. Gdzie ja nosiłam spodnie xxs. Fakt trochę mi się przytyło wcześniej, ale tak???!!!
Kurcze no to oby jednak okazało się, że tata się nie zarazil. Trzymam mocno kciuki!!Jeśli jadą na wyjazd to tak, ale koronawirusa ma ratownik który pracuje w kilku szpitalach i dopiero dziś wyszło że ma pozytywny wynik a miało z nim do czynienia wcześniej połowa ludzi z pogotowia.