Współczuje i nic nie wskazywalo od tego 10 tyg ze cos jest nie tak ? Rety no to jest przerazające...U mnie 3 ciaze ok, 4 tez bylo idealnie - usg 8 tydz 3 dzien i wynik idealny, w 12 tyg 4 dni informacja, ciaza martwa od 10tyg 4 dni.
Uszkodzenia genetyczne.
Teraz mam schizy, nawet z Wami już nir piszę, bo dla mnie kazdy dzień to wielkie zmartwienie.
Od 2 dni piersi mniej bolą i mdlosci ustaja wiec moja psychika szaleje. Usg mam dopiero 23.04 lub 20.04 zalezy jak lekarz mnie przyjmie.
reklama
sandyy
Fanka BB :)
O fak...Wspominałam Wam że mój tata pracuje jako kierowca karetki, właśnie się dowiedzieliśmy że ratownik z którym miał dyżur ma koronawirusa, musimy czekać do wtorku i wtedy zrobią test.... Jestem cała w nerwach..
A Twoj tatajezdziw kombinezonie masce itd?
Niestety nie.Współczuje i nic nie wskazywalo od tego 10 tyg ze cos jest nie tak ? Rety no to jest przerazające...
Zero plamień, bólu nic...
Miałam tylko jakieś wew przeczucie, że cos jest nie tak.
I potem pomyslalam, ze w tej ciazy jakos nie miałam wymiotow i mdlosci , a wkazdej poprzedniej tak. Ale czy to bylo przyczyna nie wiem. Moze nie przyczyna a objawem.
Pyska932
Jeśli jadą na wyjazd to tak, ale koronawirusa ma ratownik który pracuje w kilku szpitalach i dopiero dziś wyszło że ma pozytywny wynik a miało z nim do czynienia wcześniej połowa ludzi z pogotowia.O fak...
A Twoj tatajezdziw kombinezonie masce itd?
Dżasta :)
O jaki ładny brzusio [emoji7] mój tez tak wyglada a nie dawno wydawało mi sie , ze mam taki sam jak zwykle bo miałam zwykle trochę odstajacy (taka figura) [emoji849]Kurcze musimy starać się być racjonalnym... nie mamy na to wpływu, co może się wydarzyć...
Patrzcie koniec 10tc [emoji23]
Bez ciazy miałam plasciutki brzuch, regularne ćwiczenia itepe [emoji2356]Zobacz załącznik 1105580
Dżasta :)
O kurczaki, trzymam kciuki zeby Twój tata miał negatywny test [emoji110][emoji110][emoji110]Wspominałam Wam że mój tata pracuje jako kierowca karetki, właśnie się dowiedzieliśmy że ratownik z którym miał dyżur ma koronawirusa, musimy czekać do wtorku i wtedy zrobią test.... Jestem cała w nerwach..
O kurczaki fajny domek ma już Twój dzidziuśKurcze musimy starać się być racjonalnym... nie mamy na to wpływu, co może się wydarzyć...
Patrzcie koniec 10tc [emoji23]
Bez ciazy miałam plasciutki brzuch, regularne ćwiczenia itepe [emoji2356]Zobacz załącznik 1105580
reklama
Trzymam kciuki za negatyw !Jeśli jadą na wyjazd to tak, ale koronawirusa ma ratownik który pracuje w kilku szpitalach i dopiero dziś wyszło że ma pozytywny wynik a miało z nim do czynienia wcześniej połowa ludzi z pogotowia.