Dżasta :)
Fanka BB :)
Ładny brzusio, ja mam podobny - trochę sie zaokrąglił [emoji87][emoji85][emoji86]Ja wieczorem[emoji33]. Rano jest trochę mniejszy. Dopiero 7/5Zobacz załącznik 1105302
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ładny brzusio, ja mam podobny - trochę sie zaokrąglił [emoji87][emoji85][emoji86]Ja wieczorem[emoji33]. Rano jest trochę mniejszy. Dopiero 7/5Zobacz załącznik 1105302
A mogę zapytać dlaczego poronilas? Nie musisz odpowiadaćMi beta spadła do zera dopiero 3-4 tygodnie po dniu kiedy poronilam czyli w dniu nie kiedy zaczęło się plamienie tylko kiedy coś "wypadło" . Poronilam w 11 tygodniu ciąży ale zarodek nie rozwijał się prawidłowo i beta też nie była tak wysoka jak powinna być na ten etap ciąży. Więc uważam że robienie testów ciążowych kilka dni po plamieniu to wyrzucanie pieniędzy w błoto.
Wesołych [emoji4]Wesołych świąt
Czy ja dobrze zrozumiałam że to Twoja 5 ciąża? Jesteś mega, a jaka figura, chylę czołaJa wieczorem[emoji33]. Rano jest trochę mniejszy. Dopiero 7/5Zobacz załącznik 1105302
Czy ja dobrze zrozumiałam że to Twoja 5 ciąża? Jesteś mega, a jaka figura, chylę czoła
Bo zarodek źle się rozwijał, pęcherzyk pojawił się dopiero w 8tc a w 11tc dziecko miało 1cm, na chwilę pojawiło się tętno ale bylo słabe.A mogę zapytać dlaczego poronilas? Nie musisz odpowiadać
A miałaś objawy ciąży? Bo podobno jak jest poronienie to zanikają?Bo zarodek źle się rozwijał, pęcherzyk pojawił się dopiero w 8tc a w 11tc dziecko miało 1cm, na chwilę pojawiło się tętno ale bylo słabe.
Edit: na początku beta wzrastała prawidłowo... Dlatego w tej ciąży nie zrobiłam jej ani razu, bo dla mnie to żaden wyznacznik
Na początku miałam mdłości, zatwardzenie itp, później już nie. Wiedziałam że ciaza nie rozwija się prawidło już od tego 8tc ale lekarz nie chciał robić zabiegu bo powiedział że sama się oczyszcze więc tak chodziłam jeszcze jakieś 3 tygodnie....A miałaś objawy ciąży? Bo podobno jak jest poronienie to zanikają?
A skąd to wiedziałaś?Na początku miałam mdłości, zatwardzenie itp, później już nie. Wiedziałam że ciaza nie rozwija się prawidło już od tego 8tc ale lekarz nie chciał robić zabiegu bo powiedział że sama się oczyszcze więc tak chodziłam jeszcze jakieś 3 tygodnie....
I przez te 3 tygodnie beta wzrosła z 3800 do 25000 kiedy wiadomo było że nic z tego nie będzie...