reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2020

Hejka heja 😍😍😍 jest człowieczek 💕😍 już wszystko fajnie widac jak macha rączkami, podskakuje sobie w brzuszku.niesamowity widok 😍😍😍💕 nie sądziłam ,że tak będzie widać 😍😍😍 dziękuję wam bardzo wszystkim za wsparcie.Jesli chodzi o te kłucia o których pisałam lekarzowi ,że takie kłucia nie są groźne i najczęściej są spowodowane tym że macica się powiększa

Kochana ciesze sie bardzo ze wszystko jest dobrze 😍 Ale wczoraj mnie trochę zmartwilas bo dlugo nie pisalas i juz sie balam ze cos nie tak jest 🙄 Wspaniala wiadomość z rana 😍😚

reklama
Ale Ci dobrze- już 12 tydzień idzie. A ja jeszcze nic nie wiem i czekam do 17[emoji26]
Myślisz że poznasz już płeć? Ja miałam tak 2 ma 2. 2 razy powiedzieli w 12 tygodniu A 2 razy nie chcieli- choc ja sama sobie wypatrzylam[emoji12]
Witam się 11+0
Dolegoliwosci zero, twarz gładziutka, nic mi się nie dzieje. Myślę, że w przyszłym tygodniu prenatalne i zobaczymy kto tam się ukrywa[emoji7]

Miłego dnia dziewczyny [emoji4][emoji4][emoji4]

Ale Ci dobrze- już 12 tydzień idzie. A ja jeszcze nic nie wiem i czekam do 17[emoji26]
Myślisz że poznasz już płeć? Ja miałam tak 2 ma 2. 2 razy powiedzieli w 12 tygodniu A 2 razy nie chcieli- choc ja sama sobie wypatrzylam[emoji12]
W obu ciążach mi powiedział i nigdy się nie pomylił, więc teraz też tak będzie pewnie.

Kochana ciesze sie bardzo ze wszystko jest dobrze 😍 Ale wczoraj mnie trochę zmartwilas bo dlugo nie pisalas i juz sie balam ze cos nie tak jest 🙄 Wspaniala wiadomość z rana 😍😚
Długo nie pisałam ,bo byłam w szoku 😁😁😁 Wszystkim nam życzę takiego widoku który ja wczoraj miałam okazję zobaczyć.Cudowne 💕 Dla mnie to jak światło w tunelu po dwóch wczesnych poronieniach.W poprzednich ciążach nawet nie zdążyłam zobaczyć serduszka, a tu i serduszko i człowiek 💕😍

Dzień dobry!
Nie przejmujcie się tak tymi mdłościami. Raz będą mniejsze, raz większe, a pewnego dnia przejdą, a potem wrócą. Cieszcie się, że możecie jeść. Właśnie pisząc posta, zaliczyłam spodkanie z porcelana. A miam długo spokoju..m
Miłego dnia!

Z takich moich przemyśleń. Nie ważne, czy straciłyśmy ciążę, czy nie już będziemy się martwić o te nasze małe dzieciaczki. Chyba kiedyś było łatwiej , brak świadomości jednak jest dobry. Moja 1 ciąża to takie pasmo nie martwienia się. Zakuje ok, nie zakuje ok. Taka chmura wali mniebto... Byłam o eony świetlne od zmartwien. Potem wszystko się wysypało . Głupie myśli. A może to nie tak, albo to nie .. przyznam się może wam to pomoże. W 1 ciąży, zwisało mi wszystko . Wstyd się przyznać, ale nie chciałam 1 ciąży , a teraz do piekła bym poszła za synem. Mam dobrego przyjaciela ginekologa , który mówi , że im mniej się przejmujemy tym lepiej. Nawet nie zdajemy sobie sprawy ile nasze myśli wpływają , na nasze ciążę.
Balowalam, nie przejmowała sie , a syn zdrowy mądry i wszystko ok. Teraz starania i zanrtwianie się o wszystko. Zjem coś nie tak, nie zjem też...to taka paranoja..

reklama
Do góry