reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2020

Hejka heja 😍😍😍 jest człowieczek 💕😍 już wszystko fajnie widac jak macha rączkami, podskakuje sobie w brzuszku.niesamowity widok 😍😍😍💕 nie sądziłam ,że tak będzie widać 😍😍😍 dziękuję wam bardzo wszystkim za wsparcie.Jesli chodzi o te kłucia o których pisałam lekarzowi ,że takie kłucia nie są groźne i najczęściej są spowodowane tym że macica się powiększa

Kochana ciesze sie bardzo ze wszystko jest dobrze 😍 Ale wczoraj mnie trochę zmartwilas bo dlugo nie pisalas i juz sie balam ze cos nie tak jest 🙄 Wspaniala wiadomość z rana 😍😚

reklama
Ale Ci dobrze- już 12 tydzień idzie. A ja jeszcze nic nie wiem i czekam do 17[emoji26]
Myślisz że poznasz już płeć? Ja miałam tak 2 ma 2. 2 razy powiedzieli w 12 tygodniu A 2 razy nie chcieli- choc ja sama sobie wypatrzylam[emoji12]
Witam się 11+0
Dolegoliwosci zero, twarz gładziutka, nic mi się nie dzieje. Myślę, że w przyszłym tygodniu prenatalne i zobaczymy kto tam się ukrywa[emoji7]

Miłego dnia dziewczyny [emoji4][emoji4][emoji4]

Ale Ci dobrze- już 12 tydzień idzie. A ja jeszcze nic nie wiem i czekam do 17[emoji26]
Myślisz że poznasz już płeć? Ja miałam tak 2 ma 2. 2 razy powiedzieli w 12 tygodniu A 2 razy nie chcieli- choc ja sama sobie wypatrzylam[emoji12]
W obu ciążach mi powiedział i nigdy się nie pomylił, więc teraz też tak będzie pewnie.

Kochana ciesze sie bardzo ze wszystko jest dobrze 😍 Ale wczoraj mnie trochę zmartwilas bo dlugo nie pisalas i juz sie balam ze cos nie tak jest 🙄 Wspaniala wiadomość z rana 😍😚
Długo nie pisałam ,bo byłam w szoku 😁😁😁 Wszystkim nam życzę takiego widoku który ja wczoraj miałam okazję zobaczyć.Cudowne 💕 Dla mnie to jak światło w tunelu po dwóch wczesnych poronieniach.W poprzednich ciążach nawet nie zdążyłam zobaczyć serduszka, a tu i serduszko i człowiek 💕😍

Dzień dobry!
Nie przejmujcie się tak tymi mdłościami. Raz będą mniejsze, raz większe, a pewnego dnia przejdą, a potem wrócą. Cieszcie się, że możecie jeść. Właśnie pisząc posta, zaliczyłam spodkanie z porcelana. A miam długo spokoju..m
Miłego dnia!

Z takich moich przemyśleń. Nie ważne, czy straciłyśmy ciążę, czy nie już będziemy się martwić o te nasze małe dzieciaczki. Chyba kiedyś było łatwiej , brak świadomości jednak jest dobry. Moja 1 ciąża to takie pasmo nie martwienia się. Zakuje ok, nie zakuje ok. Taka chmura wali mniebto... Byłam o eony świetlne od zmartwien. Potem wszystko się wysypało . Głupie myśli. A może to nie tak, albo to nie .. przyznam się może wam to pomoże. W 1 ciąży, zwisało mi wszystko . Wstyd się przyznać, ale nie chciałam 1 ciąży , a teraz do piekła bym poszła za synem. Mam dobrego przyjaciela ginekologa , który mówi , że im mniej się przejmujemy tym lepiej. Nawet nie zdajemy sobie sprawy ile nasze myśli wpływają , na nasze ciążę.
Balowalam, nie przejmowała sie , a syn zdrowy mądry i wszystko ok. Teraz starania i zanrtwianie się o wszystko. Zjem coś nie tak, nie zjem też...to taka paranoja..

reklama
Do góry