reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2020

reklama
Trochę jest tych mutacji. Zobaczymy jak będzie teraz. Staram si myśleć pozytywnie. Nie mam wpływu. Mogę tylko brać zastrzyki, lekarstwa i jakoś żyć. Damy radę , jestem już mocniejsza , trochę się uspokoiłam . Teraz mam dziecko z wpadki 😂 A takie podobno mocniejsze 😋

Witajcie listopadowe mamy, czytam was od kilku dni, bo wstyd się przyznać, zaszlam w ciąże ale nie jest mi to na rękę. Ledwie wróciłam z macierzyńskiego i dowiedziałam się że jestem znowu w ciąży :( Może ocenicie mnie źle bo jak można nie chcieć dziecka, ale ja boję się że nie podołam. Synek urodził się z wadą serca w między czasie operacja na pylorostenoze gdy miał 3 tygodnie, potem zaraził się rsv, na końcu operacja serduszka, a w domu 3latka która znienawidzila mnie i brata bo my co chwila w szpitalu. Jestem tak psychicznie zmęczona tym czasem że teraz kolejna ciąża to najgorsze co mogło mnie spotkać.

Witam sie z Wami i ja z " rana".. Wcinam właśnie sniadanko... :-)
Szczerze współczuję Dziewczynom ktorym sie nie udalo... Wiem co to za przezycie bo tez tak juz mialam.. Ale sie nie poddałam.. Po kilku latach ( 7 ) mi sie udalo.... I staram sie byc dobrej mysli.. I tez sie smieje z moim ze to wpadka.. Bo kompletnie o tym nie myśleliśmy.. Pilam wtedy.. Nie codziennie, nie pomyslcie o mnie zle... Tylko tak co week.... Jakos tak wychodzilo ;-) bralam Naproxen bo jajniki mnie bolaly ( nie wiedzialam ze juz wtedy bylam w ciazy) i duzo dzwigalam... A teraz Pawel wszystkiego mi zabrania.. z zakupow to tylko papier moge niesc ;-) mam tez wspaniala sasiadke ktora z wszystkim chce mnie wyreczyc :-)

@Star Jestes bardzo ciepla i cudowna kobieta, (mimo tego co przeszlas..) . Kazdy Twoj wpis daje niesamowitego kopniaka do zycia.... Nie znam Cie ale uwielbiam :-) Jak z reszta kazda z Was :-)
@monika1708 usmiechnij sie i nie poddawaj... jest cudna pogoda.. dobre mysli dobrze wplywaja na nasze " Okruszki " :-)

Witam sie z Wami i ja z " rana".. Wcinam właśnie sniadanko... :-)
Szczerze współczuję Dziewczynom ktorym sie nie udalo... Wiem co to za przezycie bo tez tak juz mialam.. Ale sie nie poddałam.. Po kilku latach ( 7 ) mi sie udalo.... I staram sie byc dobrej mysli.. I tez sie smieje z moim ze to wpadka.. Bo kompletnie o tym nie myśleliśmy.. Pilam wtedy.. Nie codziennie, nie pomyslcie o mnie zle... Tylko tak co week.... Jakos tak wychodzilo ;-) bralam Naproxen bo jajniki mnie bolaly ( nie wiedzialam ze juz wtedy bylam w ciazy) i duzo dzwigalam... A teraz Pawel wszystkiego mi zabrania.. z zakupow to tylko papier moge niesc ;-) mam tez wspaniala sasiadke ktora z wszystkim chce mnie wyreczyc :-)

@Star Jestes bardzo ciepla i cudowna kobieta, (mimo tego co przeszlas..) . Kazdy Twoj wpis daje niesamowitego kopniaka do zycia.... Nie znam Cie ale uwielbiam :-) Jak z reszta kazda z Was :-)
@monika1708 usmiechnij sie i nie poddawaj... jest cudna pogoda.. dobre mysli dobrze wplywaja na nasze " Okruszki " :-)
Pogoda piękna to fakt, gdyby można jeszcze było wyjść z tych czterech ścian, [emoji3061]

reklama
Ja, ile ostatnio wypiłam to za całe ,życie nie przelałam tyle procentów ....przeciwnik alkochilu numer jeden... trudno czasu nie cofnę, mam tylko wpływ na teraźniejszość i przyszłość...

Do góry