5 strat..
Przykro mi Robilas jakies badania po poronieniach?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
5 strat..
Pogoda piękna to fakt, gdyby można jeszcze było wyjść z tych czterech ścian, [emoji3061]Witam sie z Wami i ja z " rana".. Wcinam właśnie sniadanko... :-)
Szczerze współczuję Dziewczynom ktorym sie nie udalo... Wiem co to za przezycie bo tez tak juz mialam.. Ale sie nie poddałam.. Po kilku latach ( 7 ) mi sie udalo.... I staram sie byc dobrej mysli.. I tez sie smieje z moim ze to wpadka.. Bo kompletnie o tym nie myśleliśmy.. Pilam wtedy.. Nie codziennie, nie pomyslcie o mnie zle... Tylko tak co week.... Jakos tak wychodzilo ;-) bralam Naproxen bo jajniki mnie bolaly ( nie wiedzialam ze juz wtedy bylam w ciazy) i duzo dzwigalam... A teraz Pawel wszystkiego mi zabrania.. z zakupow to tylko papier moge niesc ;-) mam tez wspaniala sasiadke ktora z wszystkim chce mnie wyreczyc :-)
@Star Jestes bardzo ciepla i cudowna kobieta, (mimo tego co przeszlas..) . Kazdy Twoj wpis daje niesamowitego kopniaka do zycia.... Nie znam Cie ale uwielbiam :-) Jak z reszta kazda z Was :-)
@monika1708 usmiechnij sie i nie poddawaj... jest cudna pogoda.. dobre mysli dobrze wplywaja na nasze " Okruszki " :-)
Pogoda piękna to fakt, gdyby można jeszcze było wyjść z tych czterech ścian, [emoji3061]
Chyba nie [emoji23]Nie masz sasiada co ma psa?? ;-) zawsze mozesz mu pomoc i wyprowadzic :-)
S@Maddie83 , spokojnie ja oceniać nie będę. To są zmiany, łatwo nie masz. Pisz wygadaj się, nawet o najgorszych emocjach...
Dziękuję, najbardziej czego się boję, to jak ogarnę 3 małych dzieci,@Maddie83 , spokojnie ja oceniać nie będę. To są zmiany, łatwo nie masz. Pisz wygadaj się, nawet o najgorszych emocjach...