Ja chyba też tym razem nie zrobię pappy@Pyska932 spokojnie , mi na każdym USG wychodzi inny tydz ciąży . Poczekaj chwilę będzie dobrze.
Prenatalne robię, ale testu papa niet, bo wychodzą na tym różne kwiatki. Już wolę nifiti jak by było coś nie ok.
Krwawienie w ciąży nie musi oznaczać końca różnie bywa., Ale nie zakładaj najgorsz go.
Cieszę się z waszych udanych wizyt.
Ja umieram wydaje mi się, że ni e mam sił oddychać. Kiedy się to skończy!
reklama
Dżasta :)
Fanka BB :)
Super kochana, gratuluję serduszka [emoji3590]I ja jestem po wizycie, serduszko jest, ciąża o 2 dni młodsza więc dziś wychodzi 7+0 [emoji846] jak zobaczyłam to maleństwo i to serduszko to odrazu mi mdłości przeszły [emoji1787]szkoda tylko że jakaś godzinę po wizycie wróciły [emoji1787] ale szczęście jest mega, kobitki cieszę się bardzo [emoji846][emoji846]
Oby mdłości przeszły jak najszybciej [emoji8]
Pyska932
Wg pierwszego lekarza następna wizyta za 6 tygodni prenatalne więc chyba poczekam skoro mówił że wszystko ok i założył kartę ciąży. Ta 2 Pani doktor powiedziała że jeśli świat będzie dalej istniał to za 2 tygodnie xdDla mnie brak krwawienia nie jest wyznacznikiem zdrowej ciąży bo sama przeżyłam poronienie zatrzymane. Wiele historii czytałam i często krwawienie nie oznacza końca ciąży [emoji3526]
Ciężko porównywać skoro to dwaj różni lekarze pracujący na innym sprzęcie. A kiedy następna wizyta?
Ewarut
[emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji123][emoji123][emoji123][emoji123]Czekam na izbie
W takim razie trzeba czekać cierpliwie [emoji3526]Wg pierwszego lekarza następna wizyta za 6 tygodni prenatalne więc chyba poczekam skoro mówił że wszystko ok i założył kartę ciąży. Ta 2 Pani doktor powiedziała że jeśli świat będzie dalej istniał to za 2 tygodnie xd
Ja już za dwa tygodnie prenatalne [emoji4] oby tylko wszystko było w porządku...
Gratuluje
Który tydzień?
Który tydzień?
Hej
Jest serduszko ♥ i 2.9 cm człowieka
Dżasta :)
Super obiadek i deser [emoji7]Gratuluję udanych wizyt [emoji7]
@monika1708 trzymam kciuki aby to nie było nic złego.
Jestem z siebie dzisiaj mega dumna bo upiekłam Brownie i zrobiłam pyszny obiad, który zjadłam ze smakiem pierwszy raz od dłuższego czasu [emoji5] były bataty mizeria i mielone, a do tego ogórek kiszony własnej roboty [emoji7]
Czeka mnie jeszcze dzisiaj pranie do segregowania niestety
Ja dziś nie robiłam, mam zupke z wczoraj i dla tz usmażyłam pierogi ruskie z cebulką [emoji4] a wczoraj od mamy przywiozłam worki z ciuchami i po przebierałam to co może Mi się jeszcze przydać a co już nie i pranie wstawiłam ciemne i pochowałam część naszych zimowych kurtek bo już ciasno w szafie było a wyciągnęłam wiosenne płaszczyki i kurtkę.. Teraz muszę odwieźć do mamy jeszcze te wiosenno-letnie rzeczy bo nie mam gdzie tego trzymać [emoji51]
A jeszcze mam całkiem letnie i też muszę przebrać ale teraz ciężko bo nie wiem jak latem będę wyglądać i jak mocno urosnę [emoji51] mama mówiła że ze mną w ciąży najwięcej sukienek nosiła, tyle że ja z lipca jestem to mogła nosic a my październik, listopad może być już dość chłodno, więc sukienki może być ciężko nosic..
monika1708
Najgorsze ze mnie brzuch nie boli nic mi nie dokucza, nie wiem na co się nastawiać
reklama
Ja rodziłam w lutym więc całą jesień i zimę byłam z brzuszkiem a kupiłam tylko dwie pary legginsów ciążowych i jakieś rajstopy, a bluzki to nosiłam te sprzed ciąży. Teraz to myślę, że będzie jeszcze lepiej bo głównie sukienki a z drugiej strony ten największy brzuch będzie jak się trochę ochłodzi i wtedy wystarczą jakieś legginsy.Super obiadek i deser [emoji7]
Ja dziś nie robiłam, mam zupke z wczoraj i dla tz usmażyłam pierogi ruskie z cebulką [emoji4] a wczoraj od mamy przywiozłam worki z ciuchami i po przebierałam to co może Mi się jeszcze przydać a co już nie i pranie wstawiłam ciemne i pochowałam część naszych zimowych kurtek bo już ciasno w szafie było a wyciągnęłam wiosenne płaszczyki i kurtkę.. Teraz muszę odwieźć do mamy jeszcze te wiosenno-letnie rzeczy bo nie mam gdzie tego trzymać [emoji51]
A jeszcze mam całkiem letnie i też muszę przebrać ale teraz ciężko bo nie wiem jak latem będę wyglądać i jak mocno urosnę [emoji51] mama mówiła że ze mną w ciąży najwięcej sukienek nosiła, tyle że ja z lipca jestem to mogła nosic a my październik, listopad może być już dość chłodno, więc sukienki może być ciężko nosic..