kasienka862
Fanka BB :)
I jak "duże " Jest Twoje Maleństwo?
W czwartek 2 kwietnia jak bylam na usg to bylo 0.67cm. Ciekawe ile bedzie jak bede 15 kwietnia na wizycie :-) a Twoje??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I jak "duże " Jest Twoje Maleństwo?
0.97 cmW czwartek 2 kwietnia jak bylam na usg to bylo 0.67cm. Ciekawe ile bedzie jak bede 15 kwietnia na wizycie :-) a Twoje??
GratulujęI ja jestem po wizycie, serduszko jest, ciąża o 2 dni młodsza więc dziś wychodzi 7+0 jak zobaczyłam to maleństwo i to serduszko to odrazu mi mdłości przeszły szkoda tylko że jakaś godzinę po wizycie wróciły ale szczęście jest mega, kobitki cieszę się bardzo
Bardzo mi przykro..hejj, daje znac ze niestety moja ciaza zakonczyla sie poronieniem, ktore wlasnie jest w trakcie, mialam dzis awaryjna wizyte i serce juz nie bije. czuje bol brzucha i skurcze. takze musze przez to przejsc.. ciezko jest, ale poradze sobie. za was trzymam mocno kciuki
Aaa okTo jesteś z tydzień do przodu, ja dziś mam 8+0, dlatego piszę, że jutro zaczynam 9 .
9+4/5Gratuluje
Który tydzień?
Bardzo mi przykro... Trzymaj się, mam nadzieję, że niedlugo znów się uda i wszystko się szczęśliwie skończy. Życzę Ci dużo siły.hejj, daje znac ze niestety moja ciaza zakonczyla sie poronieniem, ktore wlasnie jest w trakcie, mialam dzis awaryjna wizyte i serce juz nie bije. czuje bol brzucha i skurcze. takze musze przez to przejsc.. ciezko jest, ale poradze sobie. za was trzymam mocno kciuki
Przykro mihejj, daje znac ze niestety moja ciaza zakonczyla sie poronieniem, ktore wlasnie jest w trakcie, mialam dzis awaryjna wizyte i serce juz nie bije. czuje bol brzucha i skurcze. takze musze przez to przejsc.. ciezko jest, ale poradze sobie. za was trzymam mocno kciuki
No to dobrze [emoji4]Zresztą nie powinno się zmienić. Podobno najdokładniejszy pomiar jest właśnie na samym początku, potem zarodki już nie rosną tsk samo i nie powinno się korygować wieku obliczonego na pierwszym usg .
Bardzo mi przykro i współczuję, wiem co czujesz, przechodziłam przez to w listopadzie Trzymaj się ciepło!hejj, daje znac ze niestety moja ciaza zakonczyla sie poronieniem, ktore wlasnie jest w trakcie, mialam dzis awaryjna wizyte i serce juz nie bije. czuje bol brzucha i skurcze. takze musze przez to przejsc.. ciezko jest, ale poradze sobie. za was trzymam mocno kciuki