reklama
Paraply
Fanka BB :)
Dobra już się nic nie odzywam [emoji23][emoji85]Nie no, raczej głowa, profil [emoji6]
Paraply
Duża już [emoji7]U mnie to już taki gumiś ;p
Zobacz załącznik 1100682
A ja się zastanawiam co to za otwory w główkach naszych fasolek bo na wszystkich zdjęciach to jest.
ludek0288
Nie dopytywalam się doktora. Mówił że wszystko jest w porządku. Może lepiej się nie doktoryzowac za dużo
Duża już [emoji7]
A ja się zastanawiam co to za otwory w główkach naszych fasolek bo na wszystkich zdjęciach to jest.
Dziewczyny Sorry że was zanudzam moim poniedziałkowym usg, jak chcecie omińcie mój post.
Na jednym szwedzkim forum dodałam następne zdjęcie które znalazłam s męża telefonie i tam dziewczyny teierdzą że to nie wyglonda jak puste jajo a przynajmniej z ciałkiem żółtym. Nieukrywam że daje mi to nadzieje. A ci wy myślicie? Co to może być co gin pokazuje palcem?
Na jednym szwedzkim forum dodałam następne zdjęcie które znalazłam s męża telefonie i tam dziewczyny teierdzą że to nie wyglonda jak puste jajo a przynajmniej z ciałkiem żółtym. Nieukrywam że daje mi to nadzieje. A ci wy myślicie? Co to może być co gin pokazuje palcem?
Załączniki
Nalsonik
Aktywna w BB
Duża już
Mi sie wydaje ze to jakies struktury mozgowe moga sie ksztaltowac, ale zgaduje
Ewarut
No tak samo było u mnieDziewczyny Sorry że was zanudzam moim poniedziałkowym usg, jak chcecie omińcie mój post.
Serio to wszystko widzisz? [emoji15] U mnie wg Om było 7+4 a wg usg 8+1. I ja tu widzę tylko długą plamę.
Zobacz załącznik 1100671
Kochana u ciebie wszystko dokładnie widać jest człowieczek- to co zmierzone crl a nad nim to co w przyszłości będzie tętnicą
reklama
kasienka862