Trzymam kciuki by byłoTo gratuluję,że sie znowu udało. Ja miałam ostatnią miesiączke 3.02 a 2 tygodnie temu w czwartek jakoś 18 lekarz na usg mówił że to 4 tydzień. Mam nadzieje że serduszko w środę będzie już
reklama
Mój tata ma brata który jest z bliźniaków ale siostra zmarła i ma następnego brata któremu urodziły się bliźniaki.
A mama ma brata któremu urodziły się bliźniaki
Wiec liczyłam na bliźniaczą ciąże za pierwszym razem ale wyszła pojedyńcza, druga niechcialam bliźniaków Bo tylko 12 miesięcy różnicy i tez pojedyńcza.
W trzeciej modliłam się o bliźniaki ale tez pojedyńcza wiec przestałam już na to liczyć i wychodzi że teraz by były ale jednak nie będzie
Kurcze no to faktycznie :-/ ale tak czy inaczej macie duza szanse na blizniaki. Moze nastepnym razem
CoffeS
Fanka BB :)
No dokładnie.. ehhMasakra. Uwielbiam takie zmiany, jeszcze z zaskoczenia inny lekarz...
No z jednej strony fajnie, ale z drugiej strony jak już ryzykuje wizytę w przychodni to wolałabym dostać po tej wizycie jakieś informacje a to podobno buc który nic nie mówi a do tego jest chamski podobno. No nic zobaczymy jak to będzie [emoji4]Kochana nie denerwuj sie. W tych czasach ciesz sie ze usg sie odbedzie [emoji4]
Moncia89
A która to będzie wizyta z kolei?No dokładnie.. ehhNo z jednej strony fajnie, ale z drugiej strony jak już ryzykuje wizytę w przychodni to wolałabym dostać po tej wizycie jakieś informacje a to podobno buc który nic nie mówi a do tego jest chamski podobno. No nic zobaczymy jak to będzie [emoji4]
Masz możliwość umawiać wizyty z lux med do konkretnego lekarza?
Dziewczyny jestem po wizycie. Fasolka jest tak mała że muszę iść na wizytę w przyszłym tygodniu i sprawdzić czy wszystko ok. Trochę się podłamałam bo w trakcie usg miałam plamienie i lekarz powiedział że nie wiadomo co będzie . Dostałam duphaston.
Ewarut
Trzymam kciuki. Który to tydzień?Dziewczyny jestem po wizycie. Fasolka jest tak mała że muszę iść na wizytę w przyszłym tygodniu i sprawdzić czy wszystko ok. Trochę się podłamałam bo w trakcie usg miałam plamienie i lekarz powiedział że nie wiadomo co będzie . Dostałam duphaston.[emoji24]
Według kalkulatora 6 Ale nie wydaje mi się. Chyba już byłoby większeTrzymam kciuki. Który to tydzień?
Ewarut
U mnie w 6 według Om, to był 4 według usgWedług kalkulatora 6 Ale nie wydaje mi się. Chyba już byłoby większe
reklama
Mam nadzieję że będzie dobrze. Załamał mnie ten lekarzU mnie w 6 według Om, to był 4 według usg