reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2020

reklama
Ja przed chwilką miałam tel z luxmed że piątkowe usg się nie odbędzie i proponują termin na jutro. Zgodziłam się ale po fakcie zauważyłam że u innego lekarza. Do tego nie ma on za ciekawych opinii wrrr [emoji35]
Masakra. Uwielbiam takie zmiany, jeszcze z zaskoczenia inny lekarz...

Większość dnia potęguje, dobija mnie, jak widzę jak matki idealne na fejsie wrzucają kreatywne zabawy ze swoimi dziećmi, a mnie w ostatnich dniach tak stać na duplo, wspólne rysowanie i ewentualnie wspólne gotowanie. No matka idealna[emoji1785]

Większość dnia potęguje, dobija mnie, jak widzę jak matki idealne na fejsie wrzucają kreatywne zabawy ze swoimi dziećmi, a mnie w ostatnich dniach tak stać na duplo, wspólne rysowanie i ewentualnie wspólne gotowanie. No matka idealna[emoji1785]
Daj spokój nie dołuj się. Pamiętaj, że zdecydowana większość tych madek idealnych robi to tylko na pokaz żeby wrzucić fotę i dostać lajka. Mnie to osobiście irytuje.

Kochana nie mów tak, źle się czujesz więc to normalne że nie masz siły na kreatywne zabawy ze swoją pociecha.. I tak dobrze, że choć trochę dajesz radę się pobawić [emoji4]
Z czasem będzie lepiej i nadrobisz [emoji8]

reklama
Macie w rodzinie przypadki blizniaków?

Mój tata ma brata który jest z bliźniaków ale siostra zmarła i ma następnego brata któremu urodziły się bliźniaki.
A mama ma brata któremu urodziły się bliźniaki
Wiec liczyłam na bliźniaczą ciąże za pierwszym razem ale wyszła pojedyńcza, druga niechcialam bliźniaków Bo tylko 12 miesięcy różnicy i tez pojedyńcza.
W trzeciej modliłam się o bliźniaki ale tez pojedyńcza wiec przestałam już na to liczyć i wychodzi że teraz by były ale jednak nie będzie

Do góry