reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2020

reklama
Wiecie co dziewczyny mam przeczucie ze u mnie nie dzieje sie dobrze. Od 2 dni nie mam zadnych mdlosci i piersi zrobily sie mniejsze i juz nie bolą. A na dodatek zrobilam test ciazowy rano i kreska byla bledsza niz 2 tyg temu..a od wczoraj jeszcze te plamienie ehh... aby do 13 jakos wytrzymac (chociaż tez swoje tam bede musiala odczekac)..
Przypomnij w którym jesteś tygodniu?
Jeśli cię to pocieszy to ja też nie mam żadnych objawów, mdłości. Cycki też jakby przestały boleć, bolą trochę w nocy. Nie martw się na zapas

U mnie dziś gulasz z żołądków kurzecych, ziemniaki i ogórki po meksykańsku [emoji39]
Ja wczoraj poszłam na łatwiznę i ugotowałam cały garnek leczo więc mam dziś obiad z głowy [emoji16] ja uwielbiam gulasz z serduszek [emoji7]
Tak, naleśniki to jest myśl, tylko, żeby ktoś usmazyl [emoji1] My mamy fasolke szparagowa z wczoraj i upiekę schab bo muszę zwolnić miejsce w zamrażarce na pierogi :)
Ojjj tak tak tak [emoji16] jakby tak ktoś zrobił i podał [emoji7]

Dziś na fb zobaczyłam post z Amerykankami i chyba dziś upiekę - uwielbiam je [emoji173]

reklama
Z podrobow akceptuje tylko watrobke kurza[emoji317] moj maz nawet tego nie lubi[emoji849]
Ja w ogóle nie jadam mięcha a podrobów to już całkiem bym nie tknęła [emoji1785] Zresztą ponoć podroby w ciąży nie są wskazane.

Jest serce, nawet słyszałam [emoji4][emoji3531] Krew i mocz pobrała na miejscu, a jeśli chodzi o prenatalne to gdy powiedziałam że mąż ma już 40l to uznala że warto zrobić NIFTY lub SANCO. Ale to się umówimy już na kolejnej wizycie.

Z jednej strony poczułam ulgę ze wszystko ok do tej pory a z drugiej już przeżywam wynikami, że będą jakieś złe i prenatalnymi ze wyjdzie jakas wada. Czy Wy też tak macie? [emoji53]

Do góry