Ewarut
Fanka BB :)
A dlaczego jeśli można wiedzieć? Nie lubisz podrobów?O kurde nawet bez ciazy bym tego nie zjadla[emoji23][emoji23] ale smacznego zycze[emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A dlaczego jeśli można wiedzieć? Nie lubisz podrobów?O kurde nawet bez ciazy bym tego nie zjadla[emoji23][emoji23] ale smacznego zycze[emoji16]
Przypomnij w którym jesteś tygodniu?Wiecie co dziewczyny mam przeczucie ze u mnie nie dzieje sie dobrze. Od 2 dni nie mam zadnych mdlosci i piersi zrobily sie mniejsze i juz nie bolą. A na dodatek zrobilam test ciazowy rano i kreska byla bledsza niz 2 tyg temu..a od wczoraj jeszcze te plamienie ehh... aby do 13 jakos wytrzymac (chociaż tez swoje tam bede musiala odczekac)..
A ja bez podrobow i mięsa bym się obyła ale mąż bardzo lubi gulasz z serduszek kurzychA dlaczego jeśli można wiedzieć? Nie lubisz podrobów?
8+4, poki co czekam..Przypomnij w którym jesteś tygodniu?
Jeśli cię to pocieszy to ja też nie mam żadnych objawów, mdłości. Cycki też jakby przestały boleć, bolą trochę w nocy. Nie martw się na zapas
Ja wczoraj poszłam na łatwiznę i ugotowałam cały garnek leczo więc mam dziś obiad z głowy [emoji16] ja uwielbiam gulasz z serduszek [emoji7]U mnie dziś gulasz z żołądków kurzecych, ziemniaki i ogórki po meksykańsku [emoji39]
Ojjj tak tak tak [emoji16] jakby tak ktoś zrobił i podał [emoji7]Tak, naleśniki to jest myśl, tylko, żeby ktoś usmazyl [emoji1] My mamy fasolke szparagowa z wczoraj i upiekę schab bo muszę zwolnić miejsce w zamrażarce na pierogi
Z podrobow akceptuje tylko watrobke kurza[emoji317] moj maz nawet tego nie lubi[emoji849]A dlaczego jeśli można wiedzieć? Nie lubisz podrobów?
Nie musimy wszystkiego lubiec [emoji4]Z podrobow akceptuje tylko watrobke kurza[emoji317] moj maz nawet tego nie lubi[emoji849]
To też lubimy[emoji4]A ja bez podrobow i mięsa bym się obyła ale mąż bardzo lubi gulasz z serduszek kurzych [emoji4]
O tak kocham wątróbkę z cebulkąZ podrobow akceptuje tylko watrobke kurza[emoji317] moj maz nawet tego nie lubi[emoji849]
Ja w ogóle nie jadam mięcha a podrobów to już całkiem bym nie tknęła [emoji1785] Zresztą ponoć podroby w ciąży nie są wskazane.Z podrobow akceptuje tylko watrobke kurza[emoji317] moj maz nawet tego nie lubi[emoji849]