Ana 17.2020
Zaangażowana w BB
Pewnie jest tu kilka wcześniejszych mam, kiedy uslyszalyscie serduszko ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pewnie jest tu kilka wcześniejszych mam, kiedy uslyszalyscie serduszko ?
Chyba za dużo czytam w Internecie i bez sensu się nakręcam, dziękiJa zobaczyłam w 6+2
A który masz tydzien?Chyba za dużo czytam w Internecie i bez sensu się nakręcam, dzięki
Mój poziom stresu przed wizytą dzisiaj osiągnął max, dawno się tak nie bałam.. Ale jak zobaczyłam na usg że jest fasolka z bijacym serduchem to aż mi łzy popłynęły z tych emocji [emoji7] i tego samego Tobie życzę, trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110] I ciesz się że Twoja wizyta w ogóle się odbędzie bo coraz więcej jest tych odwołanych..A mnie moja poniedzialkowa wizyta zaczyna stresować.. Chciałabym usłyszeć że wszystko jest dobrze.. Nie dość że człowiek po po robieniu stresuje sie x2 to jeszcze ta cała sytuacja z tym wirusem.. Boże masakra chyba złapałam doła [emoji24][emoji22]
To witaj w grupie braku apetytu , ja tez dziś ledwo jedna kanapka , kawałek pizzy po południu i teraz zrobiłam kluski na mleku i to wszystko na sile [emoji849]@jestemtu gratuluję [emoji3531]Ja też wg apki dziś 6+6 ale na wizycie serduszkowej jeszcze nie byłam niestety
Moje dzisiejsze menu wyglądało tak: rano kawka i cynamonka, po południu makaron ze smietaną (tylko na to miałam ochotę) i niedawno kilka biszkopcikow. Też brak apetytu [emoji849]
Nie martw sie , bedzie dobrze- mnie bardziej stresuje moja choroba , ktora cos nie chce sie skończyć i boje sie ze znowu bd nici z mojej wizyty, chyba ze pójdę i bd udawać , ze jest ok [emoji849]A mnie moja poniedzialkowa wizyta zaczyna stresować.. Chciałabym usłyszeć że wszystko jest dobrze.. Nie dość że człowiek po po robieniu stresuje sie x2 to jeszcze ta cała sytuacja z tym wirusem.. Boże masakra chyba złapałam doła [emoji24][emoji22]
5+5 dzisiaj, wizytę mam na piątek i bardzo bym chciała usłyszeć serduszkoA który masz tydzien?