reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2020

Nie zdecydowałam się jeszcze.. Muszę mieć czas żeby jednak osobiście porozmawiać z dyrekcją. Jestem w takiej sytuacji że umowa kończy mi się w sierpniu a chciałabym wiedzieć co dalej.. [emoji848]Odkąd siedzę w domu to L4 stało się sprawą drugorzędną [emoji6]
Super, gratuluję!!! [emoji3590]
A jak z L4, wzięłaś?

reklama
Nie zdecydowałam się jeszcze.. Muszę mieć czas żeby jednak osobiście porozmawiać z dyrekcją. Jestem w takiej sytuacji że umowa kończy mi się w sierpniu a chciałabym wiedzieć co dalej.. [emoji848]Odkąd siedzę w domu to L4 stało się sprawą drugorzędną [emoji6]
Ja 1 kwietnia mam kontrolną wizyte, oby serduszko już było. Z umową to troche lepiej jestem, bo kończy mi sie w lutym 2021 a termin na listopad wychodzi jakoś może połowa pod koniec dokładnie jeszcze nie wiem. W twoim przypadku chyba też wolałabym osobiście z dyrekcją rozmawiać

Dziewczyny chce się pochwalić że jestem po wizycie i mamy pięknie bijące serduszko [emoji7][emoji173] ufff, na ten moment odetchnęłam z ulgą ale za jakiś czas znów pewnie zacznę się stresować czy aby na pewno wszystko jest ok.. Mam nadzieję że mi ten stres minie jakoś po I trymestrze [emoji6]

Termin OM zgadza się z usg czyli dziś mamy 6+6 [emoji6][emoji16] termin na 8 listopada [emoji16][emoji6]

Jeśli chodzi o infekcje, o ktorych pisałyście wcześniej to jestem akurat w temacie bo wracam z zestawem leków bo we wcześniejszym posiewie coś nie gra..
pochwal się zdjęciem jeśli możesz 😍 gratulacje. Wychodzi na to że jestem 1 dzień przed Tobą z moją fasolką

Cześć w sobotę. Coś próbuje sprzątać, ale efektywność spadła [emoji2957]
Od rana mam jakby gulę w gardle, cały czas mam wrażenie że nie może mi się odbić, i przez to mam taką produkcję śliny szkoda gadać [emoji2953] najgorsze jest to że fatalnie mnie mdli przez to.. Już dawno nie było mi tak niedobrze [emoji19]
Tez mam taka gule dziś w gardle i jak jem cos twardszego to boli przy polykaniu [emoji37][emoji37] i mam wrażenie , ze przestałam odczuwać głod i jem na sile , zeby cos zjeść...

Mamy dokładnie te samy objawy, cyce bolą mnie bardzo, najgorzej jest w nocy i rano, i raz są bardzo nabrzmiale a raz normalne [emoji3]
I jeść też mi się nie chce nadal, zmuszam się do jedzenia
Noo to tak samo , tez dziś sie zmuszam do jedzenia , wczoraj w sumie tez juz nie czułam głodu [emoji1745][emoji1745]

Dziewczyny chce się pochwalić że jestem po wizycie i mamy pięknie bijące serduszko [emoji7][emoji173] ufff, na ten moment odetchnęłam z ulgą ale za jakiś czas znów pewnie zacznę się stresować czy aby na pewno wszystko jest ok.. Mam nadzieję że mi ten stres minie jakoś po I trymestrze [emoji6]

Termin OM zgadza się z usg czyli dziś mamy 6+6 [emoji6][emoji16] termin na 8 listopada [emoji16][emoji6]

Jeśli chodzi o infekcje, o ktorych pisałyście wcześniej to jestem akurat w temacie bo wracam z zestawem leków bo we wcześniejszym posiewie coś nie gra..
Super, gratuluję serducha [emoji7][emoji7]

Cześć Dziewczyny. Zaczynam przygodę razem z Wami. Liczę że wszystkie w listopadzie będziemy chwalić się pięknymi zdrowymi maluszkami. U mnie 5+5, termin na 17.11, sama urodziłam się 20.11 więc może maluszek zrobi mi piękny prezent :) chciałam Was o coś zapytać, posiew moczu skazał bakterie, dostałam antybiotyk i globylki, trochę się boję czy jest tu ktoś kto już to przechodził? W ubiegłym roku miałam zdiagnozowana niedrodność jajowodow więc dziecko to cud. Proszę o jakieś info. Miłego dnia [emoji6]
Witaj i gratulacje [emoji4] niestety z infekcją nie pomogę [emoji20]
Ja ugotowałam żurek i zrobiłam sałatkę grecka. Teraz kawusia a potem może jakieś ciacho na szybko machnę.
U mnie dziś pomidorowa [emoji173] ale od kilku dni chodzi za mną murzynek [emoji7] i może wieczorem lub jutro coś tam upiekę [emoji16]

U mnie mdłości się zmniejszyły. Nie wiem czy powinnam się martwić tą nagłą zmianą.

Ta ciąża jest zupełnie inna niż tamte. Upławy w wersji mega, brak mdłości, senność okropna. Aż mi tak dziwnie....

reklama
Do góry