ewelka8312
Fanka BB :)
GratulacjeCześć wam Byłam dzisiaj na USG. Będą bliźniaki Później wyślę zdjęcia Miłego dnia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GratulacjeCześć wam Byłam dzisiaj na USG. Będą bliźniaki Później wyślę zdjęcia Miłego dnia
Ja jutroZaczynam 7 tydzień. Ktoś ze mną??
Naleśniki z seremCo na obiad robicie? U mnie dziś pierogi ruskie.
Mnie w poprzedniej ciąży tak bolało, wpadłam nawet wczoraj na mój wątek tu na forum w tym temacieHej Babki! [emoji137]
Dziś wizytujacym powodzenia [emoji182]
Kochane mnie od wczorajszego wieczora boli po prawej stronie jakby w pachwinie? Rozciąga się delikatnie na krzyż, i tak bardzo nisko ten bol jest umiejscowiony. Zaczynam się denerwować czy to normalne.. W poprzedniej ciazy przed poronieniem miałam bóle jak na okres ale raczej obejmowały całe podbrzusze a teraz tylko prawa strona i to jeszcze tak nisko.. Któras z Was tak ma? Bo nie chce sobie wkręcać czarnych myśli np o ciazy pozamacicznej [emoji35]
Gratulacje sporo bliźniąt tu u nasCześć wam [emoji847] Byłam dzisiaj na USG. Będą bliźniaki [emoji847][emoji847] Później wyślę zdjęcia[emoji8] Miłego dnia
Ja tez mam pierogi ruskie od mamy [emoji4][emoji4]Co na obiad robicie? U mnie dziś pierogi ruskie.
Ja jakoś tez mam 7 lub 7+1 lub 7+2 ale dokładnie nie wiem bo każda aplikacja pokazuje inaczej ...Zaczynam 7 tydzień. Ktoś ze mną??
Gratuluję podwójnie [emoji4][emoji4][emoji3590][emoji3590]Cześć wam [emoji847] Byłam dzisiaj na USG. Będą bliźniaki [emoji847][emoji847] Później wyślę zdjęcia[emoji8] Miłego dnia
Gratulacje podwojnego szczęścia. To Twoja pierwsza ciąża?Cześć wam Byłam dzisiaj na USG. Będą bliźniaki Później wyślę zdjęcia Miłego dnia
Ja dzis robie tego calego gzika[emoji23]Hahaha ja mam to samo no ale musze dzieciom cos ugotowac wiec dzis robie spaghetti. A wczoraj o 22 naszła mnie ochota na gotowane ziemniaki z jogurtem naturalnym. Moj maz chcial o 22 gotowac dla mnie te ziemniaki [emoji23] ale powiedzialam ze nie i dzis na obiad zjem aha..dzis jak o tym pomysle to mi sie zbiera na wymioty [emoji32]
Widzialam... horror...Zobaczcie
Koronawirus w Polsce. Ginekolog z Poznania zakażony. Przyjął ponad 140 pacjentek
Lekarz jest obecnie w ciężkim stanie. Na wyniki testu czeka żona mężczyzny. Ginekolog wcześniej przyjął 141 pacjentek, pracując w trzech miejscach. Wciąż poszukiwane są kolejne kobiety. Te, do których udałowiadomosci.wp.pl