To bedzieny razem czekac na wizyte ja tez za 2 tygodnie kontrolaCiąża jest, ale serduszka jeszcze nie ma, kontrolna za 2 tygodnie i zobaczymy co będzie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To bedzieny razem czekac na wizyte ja tez za 2 tygodnie kontrolaCiąża jest, ale serduszka jeszcze nie ma, kontrolna za 2 tygodnie i zobaczymy co będzie
Który tydzień Ci wychodzi?Ciąża jest, ale serduszka jeszcze nie ma, kontrolna za 2 tygodnie i zobaczymy co będzie
Mam to samo, do kuchni wchodzę na bezdechu zeby dac dzieciom rano śniadanie do jedzenia sie musze zmuszać a nawet jak zjem to potem mnie muli niesamowicieJa wrec przeciwnie. Jem na sile i nie mogę patrzeć ba jedzenie i mal 3,5 kg na minusie [emoji22][emoji22]
Mam tak samo jak wy [emoji16] nie mam w ogóle apetytu, od wczoraj jem krupnik bo jedynie na to mam chęć, owoce trochę na siłę i jogurty. Nic więcej nie wcisne, nie mam po prostu chęci, ale mdłości póki co brak.
Ciąża jest, ale serduszka jeszcze nie ma, kontrolna za 2 tygodnie i zobaczymy co będzie
Mam to samo, do kuchni wchodzę na bezdechu zeby dac dzieciom rano śniadanie [emoji30] do jedzenia sie musze zmuszać a nawet jak zjem to potem mnie muli niesamowicie [emoji21]
Według aplikacji i kalkulatora ciąży 7 tydzień wg usg 4Który tydzień Ci wychodzi? [emoji846]
Gratuluje [emoji4] opowiedz cos o sobie , robiłaś betę , byłaś już u lekarza ?
Ciąża jest, ale serduszka jeszcze nie ma, kontrolna za 2 tygodnie i zobaczymy co będzie