reklama
angles
Fanka BB :)
U mnie narazie samopoczucie jest ok. Odpukać, narazie żadnych dolegliwości.Witajcie a Ja właśnie wyruszam na wyniki. Ciekawe ile mnie to będzie kosztować, pewnie z 400 zł.
Jak wasze samopoczucie?
agabaj92
U mnie jakoś kiepsko, brzuch mnie coś boli, denerwuje sie, bo pierwsza wizyta przede mną, na dodatek nie wiem czy to mnie mój lekarz przyjmie czy jakiś inny, bo u nas w przychodni nie przyjmuje już ze względu na koronawirusa, ale jak powiedziałam że najprawdopodobniej w ciąży jestem to kazał mi sie w szpitalu w przychodni k pojawić więc jade.Witajcie a Ja właśnie wyruszam na wyniki. Ciekawe ile mnie to będzie kosztować, pewnie z 400 zł.
Jak wasze samopoczucie?
agabaj92
Ja siedze na zwolnieniu jakieś 3-4 tygodnie ze względu na ból pleców i siedząc w domu non stopa bym coś jadła. No ale jak mam ochote coś podejść to zdrowo, warzywa np.marchewka, owoce jakieś. I działa. Dziwnie sie czuje i boje bo zaraz na pierwszą wizytę jadeJak się czujecie dziewczyny? Czy któraś tak jak ja ma wzmożony aoetyt? Bo ja bym jadła cały czas wiec się stopuje a i tak już na plusie 2kg[emoji24]
ForgetMeeNot
Czytam, że badanie o którym piszesz jest w 99% skuteczne i można je wykonać już w 10tc więc też planuje je zrobić. Gdzie będziesz robiła te badania? Bo z tego co pamiętam też prowadzisz ciążę w Lublinie. Orientowalas się jaki jest koszt?
Koszt to 2390 zł.
Umówiłam sobie wizytę domowa. Jest w cenie. Wstępnie na 14.04. Mam nadzieje, ze nic się nie zmieni.
Wszystko o NIFTY masz tutaj.
Test NIFTY pro LUBLIN ➡ Umów ONLINE ❤ Zaufanie 9 mln Mam
Test NIFTY® pro Lublin Przyjaźni 13 Umów dziś w pierwszym wolnym terminie! Dokładne badanie w kierunku T21 ✔94 choroby ✔Ubezpieczenie ✔Szybki wynik ✔>99%
badanienifty.pl
Nawet jak dzwonisz na lubelski numer to przekieruje Cię na centrale w Katowicach.
W Lublinie NIFTY możesz zeobic jeszcze w CM Chodzki. Koszt to 1990, ale musisz się do nich sama pofatygować i przed badaniem konieczna jest konsultacja i ginekologa za 150 zł, ale przez najbliższe dew tygodnie nie umawiają nic. Centrum jest nieczynne.
NIFTY pro diagnozuje 94 choroby i to noe jest szacunek jak na postawie białka Pappa a badane jest wolne DNA płodu
ForgetMeeNot
Witajcie a Ja właśnie wyruszam na wyniki. Ciekawe ile mnie to będzie kosztować, pewnie z 400 zł.
Jak wasze samopoczucie?
Ja w sobotę płaciłam 437 zł
ForgetMeeNot
Też mam trochę obaw, ale moja córcia bardzo lubi dzieci i chce pomagać przy takich maluchach więc może jakoś to będzie [emoji846] niestety jeszcze nie przesypia całych nocy, ale mam nadzieję, że wkrótce się to zmieni. Dobrze, że nie mam jakiś dużych dolegliwości w tej ciąży bo byłoby z nią ciężko[emoji846]
Ja z kolei w tej ciąży czuje się średnio, a mała daje popalić [emoji846]
ForgetMeeNot
Cześć, ja dzisiaj mam pierwszą wizytę i cholernie sie boje, wychodzi mi dzisia 6t +2/3 dni. A tobie gratulacje
Kciuki za wizytę [emoji846]
reklama
ForgetMeeNot
Jak się czujecie dziewczyny? Czy któraś tak jak ja ma wzmożony aoetyt? Bo ja bym jadła cały czas wiec się stopuje a i tak już na plusie 2kg[emoji24]
Ja wrec przeciwnie. Jem na sile i nie mogę patrzeć ba jedzenie i mal 3,5 kg na minusie [emoji22][emoji22]