reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2020

reklama
To co Cię spotkało to na prawdę koszmar jakiś. Straszne jest też to że musisz przeżywać to w samotności. Pamiętaj że ta kruszynka bardzo mocno Cię kocha i kiedy czujesz już że nie dasz rady przytul ja mocno do siebie. Macie siebie na wzajem. Chociaż teraz jest strasznie i pusto życie jeszcze nie raz was zaskoczy. Będzie jeszcze czas kiedy znów będziesz w stanie się śmiać. Mąż na pewno bardzo pragnie waszego szczęścia i chce żebyście były razem dla siebie radością.
Masz najpiękniejszy dar jaki mógł Ci dac. Cześć jego w teraz malutkiej Darii będzie z wami na zawsze.
Kto wie co jeszcze się wydarzy. Może i dla Was stanie się cud.
Tylko cud może się stac
Tak to lekarze mówią że nie ma już szans że to aparatura za niego żyje nie on

A co np teraz z warzyw szykujesz sama? Bo ja miałam zapał np na gotowanie marchewki ale jak zobaczyłam ile ona jej zjada to mi chęci odeszły. [emoji1787]
Mój Ignas też wczoraj skończył 5mies, od 2tygodni daje mu warzywa, teraz zjada ok 60g(pół sloiczka) część rzeczy staram się gotować, część ze słoiczków.
Tu znalazłam propozycje co i kiedy podawać(takie mini przepisy)

Dzisiaj w nocy był moment że Ignas budził się co 20min...

Ja to wszystko dziewczyny wiem ale to jest tak mega trudne i ciężkie że nie wiem nawet jak to opisać. Chce mi się ryczeć ale przy niej nie mogę choć cały czas mam łzy w oczach

Ja to wszystko dziewczyny wiem ale to jest tak mega trudne i ciężkie że nie wiem nawet jak to opisać. Chce mi się ryczeć ale przy niej nie mogę choć cały czas mam łzy w oczach
Wyrzuć z siebie emocje, bo duszenie da odwrotny skutek. Wiem, że to trudne. Wiem, że będzie ciężko, bo straciłam ojca jako mała dziewczynka i moja mama została sama z naszą 3. Czas przyniesie ukojenie i jeśli ktoś oferuje pomoc to broń Boże jej nie odrzucaj.

reklama
Do góry