gohya
Fanka BB :)
A mamy od dzieci bezbutelkowych, w czym podawać pić?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymaj się kochana. Wiem, że to tylko słowa, ale musisz być ślina dla tej malutkiej kruszynkiTylko cud może się stac
Tak to lekarze mówią że nie ma już szans że to aparatura za niego żyje nie on
ja daje w doidycup ale jest cały mokryA mamy od dzieci bezbutelkowych, w czym podawać pić?
Tylko cud może się stac
Tak to lekarze mówią że nie ma już szans że to aparatura za niego żyje nie on
A mamy od dzieci bezbutelkowych, w czym podawać pić?
Mój Ignas też wczoraj skończył 5mies, od 2tygodni daje mu warzywa, teraz zjada ok 60g(pół sloiczka) część rzeczy staram się gotować, część ze słoiczków.
Tu znalazłam propozycje co i kiedy podawać(takie mini przepisy)
Przepisy dla Dzieci – Rozszerzanie Diety - Paulina Krajewska
Poniżej przedstawiam Ci propozycje przepisów na rozmaite dania dla maluchów zestawione według poszczególnych miesięcy w oparciu o spis produktów w trakcie rozszerzania diety dziecka (sukcesywnie będzie ich coraz więcej). Z racji tego, że zdecydowana większość przepisów ma banalne i powtarzalne...paulinakrajewska.com
Dzisiaj w nocy był moment że Ignas budził się co 20min...
Jedna marchewka ugotować i zblendowac. Nie ma dużo roboty, jedna duża starczy nawet na 2 razyA co np teraz z warzyw szykujesz sama? Bo ja miałam zapał np na gotowanie marchewki ale jak zobaczyłam ile ona jej zjada to mi chęci odeszły. [emoji1787]
Wyrzuć z siebie emocje, bo duszenie da odwrotny skutek. Wiem, że to trudne. Wiem, że będzie ciężko, bo straciłam ojca jako mała dziewczynka i moja mama została sama z naszą 3. Czas przyniesie ukojenie i jeśli ktoś oferuje pomoc to broń Boże jej nie odrzucaj.Ja to wszystko dziewczyny wiem ale to jest tak mega trudne i ciężkie że nie wiem nawet jak to opisać. Chce mi się ryczeć ale przy niej nie mogę choć cały czas mam łzy w oczach
Jedna marchewka ugotować i zblendowac. Nie ma dużo roboty, jedna duża starczy nawet na 2 razy