gohya
Fanka BB :)
Mój podziubie kilka łyżek i koniec. Porcjuje mu to na dwa dniNo wiem.ze roboty nie jest dużo ale właściwie jakoś taka mała ilość potrzebuje że trochę nie chce mi się garnków i blenderow uruchamiać. [emoji3]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój podziubie kilka łyżek i koniec. Porcjuje mu to na dwa dniNo wiem.ze roboty nie jest dużo ale właściwie jakoś taka mała ilość potrzebuje że trochę nie chce mi się garnków i blenderow uruchamiać. [emoji3]
No właśnie marchewkę bo mieliśmy jescze swoją z ogródka, robimy porcje na dwa dni.A co np teraz z warzyw szykujesz sama? Bo ja miałam zapał np na gotowanie marchewki ale jak zobaczyłam ile ona jej zjada to mi chęci odeszły. [emoji1787]
No właśnie marchewkę bo mieliśmy jescze swoją z ogródka, robimy porcje na dwa dni.
Jak będzie za dużo zawsze możesz zamrozi.
Jutro planuje ziemniaka
Synek ogólnie wszystko narazie je bezproblemowo ale mu max 60g.U nas dziś marchewka z ziemniakiem jakoś nie przypadła do gustu
Synek ogólnie wszystko narazie je bezproblemowo ale mu max 60g.
Wydaje mi się ze najlepiej smakowała mu marchewka a najmniej brokuł.
Jadł jescze dynie, batat, pasternak.