gohya
Fanka BB :)
Wszystkiego dobrego dla pereleczkiDziś właśnie mamy 5 miesięcy ❤
Dziękuję Wam ❤
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wszystkiego dobrego dla pereleczkiDziś właśnie mamy 5 miesięcy ❤
Dziękuję Wam ❤
I godziny są orientacyjne i porcje , u mnie tak samo .Wiadomo przecież że godziny są orientacyjne przy dziecku tak małym nie da się trzymać sztywno
Mam nadzieję, że z mężem wszystko dobrze sie skończy. Bądź dzielnaMiło to słyszeć
Mam nadzieję że u Was wszystko w porządku
Ja jeśli stan męża się utrzyma mam jutro z mała iść się pożegnać w jej 5msc na dodatek
Dziś niestety nam gorzej idzie mała chyba odsypia trochę bo wstała kilka razy w nocy bo siku a tak to spała jeść nie chciała tylko spać. Wstała o 7 na mleko zjadła 100ml pobawila się z godzinę i poszła spać i dalej śpiI godziny są orientacyjne i porcje , u mnie tak samo .
Wczorajszy jadłospis jak najbardziej jest ok
Mam nadzieję, że z mężem wszystko dobrze sie skończy. Bądź dzielna
Oczywiście, ze złota. Za coś takiego pewnie grozi jej nawet zwolnienie. Jak byłam na patologii ciąży, też miałyśmy taka pielęgniarkę, która mężów w fartuchy ubierała i przemycała. Oprócz tego nawet w dzień wolny zaglądała do nas. To są ludzie z powołaniem. A malutka też może wejść? Nie narobi płaczu na cały oddział?Czekam na telefon z informacja o której możemy przyjechać do niego dzięki tylko tej pielęgniarce bo tak to nam nie wolno przecież odwiedzać w tej sytuacji to złota kobieta
Mam nadzieję że jednak stan się poprawił
Wstała zjadła kaszkę i dalej ziewa jakby śpiąca bardzo była czy to normalne? Bo temperaturę ma 35.7