reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2020

reklama
Wiadomo przecież że godziny są orientacyjne przy dziecku tak małym nie da się trzymać sztywno
I godziny są orientacyjne i porcje 😉, u mnie tak samo .
Wczorajszy jadłospis jak najbardziej jest ok 👍
Miło to słyszeć
Mam nadzieję że u Was wszystko w porządku
Ja jeśli stan męża się utrzyma mam jutro z mała iść się pożegnać w jej 5msc na dodatek 😭😭😭😭
Mam nadzieję, że z mężem wszystko dobrze sie skończy. Bądź dzielna 🤗

I godziny są orientacyjne i porcje 😉, u mnie tak samo .
Wczorajszy jadłospis jak najbardziej jest ok 👍

Mam nadzieję, że z mężem wszystko dobrze sie skończy. Bądź dzielna 🤗
Dziś niestety nam gorzej idzie mała chyba odsypia trochę bo wstała kilka razy w nocy bo siku a tak to spała jeść nie chciała tylko spać. Wstała o 7 na mleko zjadła 100ml pobawila się z godzinę i poszła spać i dalej śpi
I nie wiem w sumie co jej teraz dać jak wstanie czy mleko czy kaszkę bo po rannym mleku mi ulala trochę sama nie wiem od czego bo był już spokój z ulewaniem

Czekam na telefon z informacja o której możemy przyjechać do niego dzięki tylko tej pielęgniarce bo tak to nam nie wolno przecież odwiedzać 😭😭😭 w tej sytuacji to złota kobieta
Mam nadzieję że jednak stan się poprawił

Czekam na telefon z informacja o której możemy przyjechać do niego dzięki tylko tej pielęgniarce bo tak to nam nie wolno przecież odwiedzać 😭😭😭 w tej sytuacji to złota kobieta
Mam nadzieję że jednak stan się poprawił
Oczywiście, ze złota. Za coś takiego pewnie grozi jej nawet zwolnienie. Jak byłam na patologii ciąży, też miałyśmy taka pielęgniarkę, która mężów w fartuchy ubierała i przemycała. Oprócz tego nawet w dzień wolny zaglądała do nas. To są ludzie z powołaniem. A malutka też może wejść? Nie narobi płaczu na cały oddział?

Może wejść wtedy podobno mają mieć lekarze jakieś zebranie czy coś takiego z tego co mowila. Mam nadzieję że nie będzie płakać póki co jak z nią chodziłam po szpitalach czy placówkach medycznych to ona była raczej taka smutna i przerażona nic sie nie odzywała tylko za paluszka mnie trzymała. No ja jak lezalam na patologii to nie miałam takiego szczęścia u nas nawet jak ktoś chciał przesyłkę od rodziny czy coś to była wielka awantura 😭

reklama
Do góry