reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2020

reklama
My dopiero zaczynamy wprowadzanie dodatkowych pokarmów jadła marchewkę i dynię jedno o drugie jej smakowało. Zaczynaliśmy od kilku łyżeczek A wczoraj i przedwczoraj po pół najmniejszego słoiczka. Dzis mamy w planie marchewke z ziemniakiem. Moja córka od wczoraj ma 5 miesięcy. I w sumie głównie je mleko z piersi.
A co tam dobrego już twoja jadła?

Tak na czole, termometrem Sanity.
Oj to widzę że u Was się dynia przyjęła u nas niestety narazie bo jak zjadła to dostała silnej alergii odrazu

Właśnie wróciłyśmy do domu to był najgorszy dzień ever zobaczyć go takiego pod ta aparatura i wogole nie wiem czy to wszystko udźwigne jak go zabraknie 😭😭

reklama
Mój Ignas też wczoraj skończył 5mies, od 2tygodni daje mu warzywa, teraz zjada ok 60g(pół sloiczka) część rzeczy staram się gotować, część ze słoiczków.
Tu znalazłam propozycje co i kiedy podawać(takie mini przepisy)

Dzisiaj w nocy był moment że Ignas budził się co 20min...

Do góry