zeberka363
jestem szalona :-D
Nie wiem czy teraz można... kiedyś można było ... nie nadążam za zmianamiMożna tak wcześnie podawać masło? My dopiero zaczynamy rozszerzać, wczoraj podaliśmy pierwszy raz marchewkę. Slyszałam że dobrze jest dodawać łyżeczkę jakiegoś oleju który zawiera omega 3 i omega 6 np. Rzepakowy. Im więcejcej czytam tym mniej wiem, każdy robi inaczej
Miały biegunkę, wymioty, temperature,brak apetytu i ciągły płaczDziewczyny czy wasze maluszki miały biegunkę na zęby?
Mały dostał w poniedziałek biegunki, pojechaliśmy do pediatry i stwierdziła że to na zęby. Wczoraj było w miarę dobrze, kupka nie była taka wodnista chociaż i tak zrobił 6 razy.
Dziś w nocy znowu zaczął wodnistą robić. Jedziemy do innego pediatry na 14.
Ale ja nie chcę się pozbywać tatusia z łóżka , za dobrze mi się śpi koło niego.Może na jakiś czas warto przenieść gdzieś tatusia? Myślę, że to za wcześnie, aby spanie dziecka rozważać w kategorii własnej przestrzeni, zwłaszcza jak ma ze spaniem problem...
Z chęcią też bym zrobiła takie skromne chrzciny. Ale na razie to tylko plany.My właśnie też mamy 2.05 chrzest zaprosiliśmy najblizszych będzie tylko tort w domu dla domowników i kawa żadnej imprezy
Też ćwiczymy leżenie na brzuchu i coraz lepiej nam idzieMały ma wzmożone napięcie i lekka asymetrię. Nie wiedza ile będą chodzić. Chodzą prywatnie. Mieli pokazane jak mają małego przewijac, jak nosić i dawać do odbicia. Bo niestety, ale wiekszosc z nas robi to źle i to pogłębia problem. Też okazało się, że fotelik do samochodu mają zły. Mają ćwiczenia rozluźniające obręcz barkowa i miednicę. Ćwiczą z nim leżenie na brzuchu, wtedy dają mu pod pachy wałeczek.