reklama
gohya
Fanka BB :)
Ile.ma dziecko? Jeśli lekarz nie zwrócił uwagi, to chyba nie ma co sobie dobierać problemów. Jaki obwód głowy,.wiem że trzeba monitorować, żeby głowa rosła. U nas te jest już 0,5. A było przy porodzie 1x1Do kiedy powinno zarosnąć ciemiączka przednie i tylne? Jakiej wielkości macie przednie? I czy tylne tez jeszcze macie? Ja mam przednie juz 0,5x0,5 (zastanawiam się czy to nie za szybko, czy nie za małe) i tylne jeszcze mamy (a powinno chyba już zarosnąć)
Justynka1234
Ja chyba o 18 bym nie dawala owoców.Mam pytanie czy dobrze ona je?
Wczoraj było tak
4 mleko 140ml
7 kaszka na gęsto łyżeczką 70ml
10 mleko 140ml
12:30 krem jarzynowy ze schabem 125g słoiczek
15 mleko 120ml
18 deserek słoiczek jabłuszka 125g
20 mleko 140ml
Justynka1234
W poniedziałek skonczy 6 miesięcy. Obwo głowy ma 42. A ile Twoj bobasek ma miesięcy i jaki obwod glowki?Ile.ma dziecko? Jeśli lekarz nie zwrócił uwagi, to chyba nie ma co sobie dobierać problemów. Jaki obwód głowy,.wiem że trzeba monitorować, żeby głowa rosła. U nas te jest już 0,5. A było przy porodzie 1x1
gohya
4 miesiące i 12 dni. Obwód nie teraz 41W poniedziałek skonczy 6 miesięcy. Obwo głowy ma 42. A ile Twoj bobasek ma miesięcy i jaki obwod glowki?
A tak poza tym dobrze? U nas tak się akurat ułożyło wczoraj ale zazwyczaj owoce do południa staram się jej dawać .Ja chyba o 18 bym nie dawala owoców.
Czym jeszcze można jej podnieść wagę co jej podawać by bardziej przybierała na wadze?
reklama
Justynka1234
A może kaszke na noc? No na pewno kaszki jeśli ma przybierać na wadze.A tak poza tym dobrze? U nas tak się akurat ułożyło wczoraj ale zazwyczaj owoce do południa staram się jej dawać .
Czym jeszcze można jej podnieść wagę co jej podawać by bardziej przybierała na wadze?