reklama
gohya
Fanka BB :)
Płacą 100 za godzinę. W sumie zawsze są.tam 1,5. Chodza raz na 2 tyg, bo babka ma zawalony grafik. Z kolei moja kuzynka z 4 miesiecznym synem, chodzą na NFZ, raz na tydzień i mają powiedziane, że do 8 miesiąca będą ćwiczyć.A jak mniej więcej wygląda to finansowo? Bo się nad tym poważnie zastanawiam
gohya
Na NFZ są długie terminy nieraz. Nie wiem gdzie mieszkasz, ale różnie to wygląda. My czujemy się dobrze, małego będę chciała osłuchać tak czy siak, bo może przejść bezobjawowo, a te testy też nie są w 100% pewne.Masakra z tym NFZ. Widzę że finansowo to nienajgorzej wygląda. A jak Ty sie czujesz z dzieckiem? Mała mi właśnie usnela póki co mamy 5650g
Ja byłam w poradni rechabilitacyjnej w Radziszowie(obok Krakowa) na termin czekałam 3tyg. Na pierwszej wizycie tylko są badania i w razie konieczności umawia sie właśnie na ćwiczenia z tego co usłyszałam to kogoś od razu na za tydzień wpisywali.mieszkam w Krakowie termin na ćwiczenia mam 30.04 na wizytę czekalam ponad miesiąc a wczoraj byłam w poradni a 30.04 ćwiczenia. Wiadomo nie ma co ryzykować. Z testami akurat się zgodzę. Nic tak naprawdę nie da 100%pewnosci
U nas wszystko ok, synek rozwija się wyjątkowo szybko, mamy mieć kontrolę nad początku lipca.
Jak tam u was z obrotami-u nas już trzeba bardzo uważać bo co chwilę sie obraca z plecow na brzuch i w druga stronę też
Na początku nie lubił leżeć na brzuchu a teraz wręcz uwielbia...
Ostatnia edycja:
gohya
U nas dziś wykonał pierwszy przewrót z pleców na brzuch. Ma 4 miesiące i 11 dni. Też nie lubi leżeć na brzuchu. Może teraz polubiJa byłam w poradni rechabilitacyjnej w Radziszowie(obok Krakowa) na termin czekałam 3tyg. Na pierwszej wizycie tylko są badania i w razie konieczności umawia sie właśnie na ćwiczenia z tego co usłyszałam to kogoś od razu na za tydzień wpisywali.
U nas wszystko ok, synek rozwija się wyjątkowo szybko, mamy mieć kontrolę nad początku lipca.
Jak tam u was z obrotami-u nas już trzeba bardzo uważać bo co chwilę sie obraca z plecow na brzuch i w druga stronę też
Na początku nie lubił leżeć na brzuchu a teraz wręcz uwielbia...
U nas tez pojawiły się obroty z placów na brzuch mlody czasami nie ma jeszcze siły zrobi tego płynnie wiec czasami siłuje się leżąco na boku i krzyczy, że nie może przełożyć się
A dziś, standardowa sobota... pobudka o 6, zabawy w naszym lozku i juz sie z powrotem a jak przewracam oczami i juz nie mogę zasnąć...
reklama
Justynka1234
Do kiedy powinno zarosnąć ciemiączka przednie i tylne? Jakiej wielkości macie przednie? I czy tylne tez jeszcze macie? Ja mam przednie juz 0,5x0,5 (zastanawiam się czy to nie za szybko, czy nie za małe) i tylne jeszcze mamy (a powinno chyba już zarosnąć)