Pięknie i jak widzę to nie taki maluszek kawał chłopaZobaczcie jak mój maluszek śpi i tylko tak zaśnie
reklama
Trudno mi powiedzieć bo wtedy nałożą się na siebie okresy składkowe nieskładkowe. Jeśli miałabyś za ten czas wypłacany zasiłek chorobowy przez ZUS badz wynagrodzenie chorobowe przez pracodawcę to ZUS moze wezwać Cię do złożenia wyjaśnień i ewentualnego zwrotu wypłaconych środków.Wiem że nie potrzeba na wychowawczym l4 ale czy jeżeli lekarz wystawi takie zwolnienie jeszcze na wychowawczym 7 stycznia a 15 stycznia mam się stawić w pracy to czy przez to mogę mieć jakieś problemy?
Michalina93
Fanka BB :)
Nie wiem kiedy on tak urósł , prawie kg w dwa tygodnie chyba , body już nosi na 68 , a urodził się chyba najmniejszy z dzieciaków tutaj na forum Ale ma już siedem tygodni wiec już faktycznie mądry się robi i taki kontaktowyPięknie i jak widzę to nie taki maluszek kawał chłopa
gosiaczekgosiaczek
Moja tak samo śpi z pielucha na głowieZobaczcie jak mój maluszek śpi i tylko tak zaśnie
Mamamoni29
Zaangażowana w BB
A jak dlugo wasze dzieci w nocy spia? Moj synus nadal budzi sie co 2 godziny na jedzenie a w niedziele bedzie mial juz 8 tygodni.
Aaaanna
Moja córka potrafi przespać 5 godzin ale q dzień czasem wisi i wisi. Poza tym chodzi spać o 00 - 1:00 .
A jak dlugo wasze dzieci w nocy spia? Moj synus nadal budzi sie co 2 godziny na jedzenie a w niedziele bedzie mial juz 8 tygodni.
Michalina93
Mój tez chodzi tak spać do tego wierci się ciagle ciagle ciągle ! Śpi bez przykrycia bo zaraz spocony ostatnia nocka w miarę twardo zasnal koło 1.30 a od 7 bajlandoMoja córka potrafi przespać 5 godzin ale q dzień czasem wisi i wisi. Poza tym chodzi spać o 00 - 1:00 .
U nas to wszystko jeszcze jest bardzo zmienne, ostatnio było już karmienie co 2-3h i pobudka na całego o 6 rano... a po wczorajszym ciężkim dni moj synek spal 5,5h bez karmienia. Ostatnio tez mniej przybral bo 250g na tydzień w stosunku do poprzednich około 400g/tydzien.A jak dlugo wasze dzieci w nocy spia? Moj synus nadal budzi sie co 2 godziny na jedzenie a w niedziele bedzie mial juz 8 tygodni.
Czuje się jak po maratonie, wczorajszym dzien to jakaś masakra... az się poplakalam z bezsilności... mam nadzieje, ze dzisiaj będzie już lepiej
Wasze maluszki tez są takie nerwowe? Moj synek ostatnio miota rączkami jak chce zasnać, co w sumie utrudnia zasypianie i błędne koło zamyka sie..
Apropo diety matki karmiącej to przypomnial mi się żarcik:
- dlaczego matka karmiącą nir moze jeść arbuza?
- zeby dziecku na głowę nie kapało
7 tygodniowy Aleksander pozdrawia i zyczy wszystkiego dobrego w Nowym Roku
Załączniki
Mamamoni29
Zaangażowana w BB
Moja córka potrafi przespać 5 godzin ale q dzień czasem wisi i wisi. Poza tym chodzi spać o 00 - 1:00.
My zasypiamy ok 23 ale czasami juz po godzinie jest pobudka a pozniej co 2 godziny, najdluzej zdarzylo sie 3 godzinyMoja córka potrafi przespać 5 godzin ale q dzień czasem wisi i wisi. Poza tym chodzi spać o 00 - 1:00 .
reklama
Mamamoni29
Zaangażowana w BB
U nas roznie bywa sa dni bezproblemowe kiedy maly duzo spi i jest spokojny moge wszystko w domu zrobic a sa i takie ze caly dzien i noc marudzi i chce sie nosic. A moze to skok rozwojowy? W 8 tygodniu przypada drugiU nas to wszystko jeszcze jest bardzo zmienne, ostatnio było już karmienie co 2-3h i pobudka na całego o 6 rano... a po wczorajszym ciężkim dni moj synek spal 5,5h bez karmienia. Ostatnio tez mniej przybral bo 250g na tydzień w stosunku do poprzednich około 400g/tydzien.
Czuje się jak po maratonie, wczorajszym dzien to jakaś masakra... az się poplakalam z bezsilności... mam nadzieje, ze dzisiaj będzie już lepiej
Wasze maluszki tez są takie nerwowe? Moj synek ostatnio miota rączkami jak chce zasnać, co w sumie utrudnia zasypianie i błędne koło zamyka sie..
Apropo diety matki karmiącej to przypomnial mi się żarcik:
- dlaczego matka karmiącą nir moze jeść arbuza?
- zeby dziecku na głowę nie kapało
7 tygodniowy Aleksander pozdrawia i zyczy wszystkiego dobrego w Nowym Roku