Michalina93
Fanka BB :)
Jem wszystkoA jak jest u was z dieta przy kp, jecie wszystko czy ograniczacie pewne produkty?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jem wszystkoA jak jest u was z dieta przy kp, jecie wszystko czy ograniczacie pewne produkty?
Jem wszystko jak leci, nie mam czasu na wymyślanie specjalnej dietyA jak jest u was z dieta przy kp, jecie wszystko czy ograniczacie pewne produkty?
Moje ograniczenia to nie jem produktów ciężkostrawnych typu kapusta, grzyby. A tak staram się jeść wszystko, niektóre produkty z umiarem jak czekoladę czy słodycze ale tez próbowałam. Póki co Malutkiej nic nie zaszkodziło. A jak u Was?A jak jest u was z dieta przy kp, jecie wszystko czy ograniczacie pewne produkty?
Ja tez wlasciwie wszystko oprocz cytrusow i kapusty. Ale jak ostatnio upieklam ciastka z orzechow laskowych i troche pojadlam to maly dostal wysypki. Dlatego pomyslalam ze moze jednak nie wszystko powinnam jesc. W internecie jest tyle sprzecznych informacji ze niczego sie nie dowiedzialam. Moja najwieksza zmora sa slodycze bo uwielbiam i jem od poczatku a tez nie wiem czy powinnamMoje ograniczenia to nie jem produktów ciężkostrawnych typu kapusta, grzyby. A tak staram się jeść wszystko, niektóre produkty z umiarem jak czekoladę czy słodycze ale tez próbowałam. Póki co Malutkiej nic nie zaszkodziło. A jak u
Ja jem prawie wszystko. Ograniczam bardzo czekoladę, więc przy okazji jem mniej słodyczy. Ograniczam kapustę i nie jem grzybów oprócz pieczarek.A jak jest u was z dieta przy kp, jecie wszystko czy ograniczacie pewne produkty?
Właśnie moja tez są słodycze dosłownie niczym nałóg zjem jedno a to ciągnie cała paczkę później...póki co nic jej nie było ale wiadomo różnie bywa.Ja tez wlasciwie wszystko oprocz cytrusow i kapusty. Ale jak ostatnio upieklam ciastka z orzechow laskowych i troche pojadlam to maly dostal wysypki. Dlatego pomyslalam ze moze jednak nie wszystko powinnam jesc. W internecie jest tyle sprzecznych informacji ze niczego sie nie dowiedzialam. Moja najwieksza zmora sa slodycze bo uwielbiam i jem od poczatku a tez nie wiem czy powinnam
A czy l4 może być wystawione wcześniej tzn powrot do pracy np. 15 stycznia po przerwaniu wychowawczego a l4 wystawione jeszcze na wychowawczym 7 stycznia?Przerywasz wychowawczy i w dniu w którym powinnaś wrócić do pracy dajesz L4