Michalina93
Fanka BB :)
Dziewczyny co u was ? Jak maluszki ? Jak czujecie się co niektóre w nowej roli mamy ? a te które już maja dzieciaki to jak ogarniacie wszystko ? Kto jeszcze w dwupaku ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My już mamy 3 tygodnie za sobą moje pierwsze dzieciątko i świat przewrócił się do góry nogami ❤ mała trochę płacze z powodu wzdęć ale daje jakoś radę A jak tam U Ciebie?Dziewczyny co u was ? Jak maluszki ? Jak czujecie się co niektóre w nowej roli mamy ? a te które już maja dzieciaki to jak ogarniacie wszystko ? Kto jeszcze w dwupaku ?
Dziewczyny co u was ? Jak maluszki ? Jak czujecie się co niektóre w nowej roli mamy ? a te które już maja dzieciaki to jak ogarniacie wszystko ? Kto jeszcze w dwupaku ?
Moja też właśnie ma gazy i dajemy jej kilka kropelek espumisanu, tak zalecił lekarz. I może troszeczkę jest poprawa ale to dopiero bierze od 2 dni także zobaczymy. A czy wasze maluchy też lubią spać na brzuszku ? Moja tylko by tak spała bo jak położę ja na pleckach to po kilku minutach strasznie się kręci i zaraz płacz ehMy całkiem dobrze ogarniamy małą, w zasadzie w porównaniu ze starszym synem to jest luksus. Ona sporo ulewa i ostatnio coś pokombinowała z techniką ssania i tak cmoka jakby. Wydaje mi się, że przez to połyka sporo powietrza i ma sporo gazów i jest niespokojna często i trzeba wtedy ją nosić, ale poza tym luzik. Mogę zjeść, wyjść do wc :-) Właściwie świat się kręci wokół starszaka, który jest nieziemsko wymagający.
Podobnie u mnie . Bardziej wymagająca starsza córka , a dzięki temu, że Malutka spokojna to jest czas dla starszej. W porównaniu do pierwszego dziecka to teraz jest dobrze - jem, mam czas obiad zrobić, posprzątać, poprac itd. Także nie ma co narzekać. A w Malutkiej zakochani jesteśmy do szaleństwa i starsza córka takżeMy całkiem dobrze ogarniamy małą, w zasadzie w porównaniu ze starszym synem to jest luksus. Ona sporo ulewa i ostatnio coś pokombinowała z techniką ssania i tak cmoka jakby. Wydaje mi się, że przez to połyka sporo powietrza i ma sporo gazów i jest niespokojna często i trzeba wtedy ją nosić, ale poza tym luzik. Mogę zjeść, wyjść do wc :-) Właściwie świat się kręci wokół starszaka, który jest nieziemsko wymagający.
Zamiast espumisanu daj to wystarcza dwie krople na dobę , u nas przemiana dziecka o 80 procent po tych kroplachMoja też właśnie ma gazy i dajemy jej kilka kropelek espumisanu, tak zalecił lekarz. I może troszeczkę jest poprawa ale to dopiero bierze od 2 dni także zobaczymy. A czy wasze maluchy też lubią spać na brzuszku ? Moja tylko by tak spała bo jak położę ja na pleckach to po kilku minutach strasznie się kręci i zaraz płacz eh
O super dzięki ❤ są bez recepty?Zamiast espumisanu daj to wystarcza dwie krople na dobę , u nas przemiana dziecka o 80 procent po tych kroplach
PewnieO super dzięki ❤ są bez recepty?
Moja też właśnie ma gazy i dajemy jej kilka kropelek espumisanu, tak zalecił lekarz. I może troszeczkę jest poprawa ale to dopiero bierze od 2 dni także zobaczymy. A czy wasze maluchy też lubią spać na brzuszku ? Moja tylko by tak spała bo jak położę ja na pleckach to po kilku minutach strasznie się kręci i zaraz płacz eh