Ja trafiłam na zaleceniach jakichś, że kobieta musi złożyć decyzję pisemna przed porodem że nie zgadza się na rozdzielenie z dzieckiemW razie czego wezmę ze sobą takie oświadczenie, chociaż mam nadzieję że się nie przyda.
reklama
To trzeba złożyć jak już jedzie się z akcją porodową do szpitala?Ja trafiłam na zaleceniach jakichś, że kobieta musi złożyć decyzję pisemna przed porodem że nie zgadza się na rozdzielenie z dzieckiem
No trzeba mieć ze sobą chyba.To trzeba złożyć jak już jedzie się z akcją porodową do szpitala?
Załączniki
Mnie też to troszkę przeraża, zawsze prościej mając męża przy sobie, ale mam nadzieję że trafi się na jakiś fajny zespół - pomocny itd.
A gdzie planujesz rodzić? Teraz szpital Miejski w Bydgoszczy jeśli chodzi o porodowke to nie ma przyjęć i porodów bo covid i niewiadomo kiedy otworzą oddział...
O kurna.. To mnie nieźle teraz nastraszyłaś Chcę spróbować w Bizielu, ale tam się zdarza brak miejsc więc chciałam wtedy jechać do Miejskiego...
A Ty jakie plany? Gdzie chcesz rodzić?
Już oświadczenie mam przygotowane w teczce i czeka na akcję.No trzeba mieć ze sobą chyba.
Tylko ta moja córka coś uparta jest i na razie nie mam żadnych oznak zbliżającego się porodu, a to już 40+2
Też mam przygotowane wszystko. Dokumenty, torby... Wszystko w aucie. A jaw pracyJuż oświadczenie mam przygotowane w teczce i czeka na akcję.
Tylko ta moja córka coś uparta jest i na razie nie mam żadnych oznak zbliżającego się porodu, a to już 40+2
Uparte nam się dzieci trafiły. Mój synek wg usg dziś powinien przyjść na świat a wg OM 12.11. No a ten nigdzie się nie pcha skubany choć lekarz mi na 5.11 umówił cesarkę licząc że poród zacznie się wcześniej (bo wychodzi z założenia że cc jest wtedy najlepsza i dla kobiety i dla dziecka)Już oświadczenie mam przygotowane w teczce i czeka na akcję.
Wariatka. Jeszcze masz na to siłę?Też mam przygotowane wszystko. Dokumenty, torby... Wszystko w aucie. A jaw pracy
reklama
No...dzis akurat miałam dobry dzień. Choć humor mi już ciotka popsuła :/Wariatka. Jeszcze masz na to siłę?