reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2020

reklama

Załączniki

• Screenshot_2020-11-02-20-32-44-53.jpg
    Screenshot_2020-11-02-20-32-44-53.jpg
    339,1 KB · Wyświetleń: 96
  • FB_IMG_1604345426543.jpg
    FB_IMG_1604345426543.jpg
    50,3 KB · Wyświetleń: 95
Mnie też to troszkę przeraża, zawsze prościej mając męża przy sobie, ale mam nadzieję że trafi się na jakiś fajny zespół - pomocny itd.
A gdzie planujesz rodzić? Teraz szpital Miejski w Bydgoszczy jeśli chodzi o porodowke to nie ma przyjęć i porodów bo covid i niewiadomo kiedy otworzą oddział...

O kurna.. To mnie nieźle teraz nastraszyłaś 😔 Chcę spróbować w Bizielu, ale tam się zdarza brak miejsc więc chciałam wtedy jechać do Miejskiego...

A Ty jakie plany? Gdzie chcesz rodzić?

Już oświadczenie mam przygotowane w teczce i czeka na akcję.
Tylko ta moja córka coś uparta jest i na razie nie mam żadnych oznak zbliżającego się porodu, a to już 40+2 😒😅
Uparte nam się dzieci trafiły. Mój synek wg usg dziś powinien przyjść na świat a wg OM 12.11. No a ten nigdzie się nie pcha skubany choć lekarz mi na 5.11 umówił cesarkę licząc że poród zacznie się wcześniej (bo wychodzi z założenia że cc jest wtedy najlepsza i dla kobiety i dla dziecka)

reklama
Do góry