A jakie miał wcześniej objawy?Mój mąż jak miał koronę to smak i zapach stracil dopiero w 4 dobie po pierwszych objawach infekcji
reklama
Ale Ci dzieciątko na tej końcówce wybiera... Jeśli chodzi o zgage i brak snu to pewnie pełnia doprawiła jeszcze. Mam nadzieję że za to w nagrodę poród będzie szybki i łatwyKolejna noc do d... Zgaga, skurcze, spać nie mogę. Help!
Dziś postanowiłam leżeć i odpoczywać. Muszę się zrelaksować bo mam wrażenie, że głowa blokuje akcje.Ale Ci dzieciątko na tej końcówce wybiera... Jeśli chodzi o zgage i brak snu to pewnie pełnia doprawiła jeszcze. Mam nadzieję że za to w nagrodę poród będzie szybki i łatwy
Michalina93
Fanka BB :)
Zaczęło się od mega osłabienia , jeszcze się śmiałam w złości ze katarek pokona chłopa , bolał go bardzo kręgosłup . Po dwóch dniach leżenia czuł się już lepiej ale męczył go kaszel nie jakiś mocny i katar . Głowa chyba go bolała jeden dzień . Potem stracił smak i węch i trwało to ponad dwa tygodnie . Ja miałam lekki katar i kaszel jedno dniowy dosłownie i straciłam smak i węch na 4 dni , ale jak oznaczałam przeciwciała to mi wyszły 0 wiec nie wiem co o tym myśleć syn za to nie spał prawie dwa tygodnie w nocy w sensie potrafił wybudzać się co pare minut i rzucać się po łóżku i miał np 37,5 stopni gorączki a dosłownie Za trzy minuty 36. Temperatura skalala przez tydzieńA jakie miał wcześniej objawy?
Chyba to najlepszy pomysl bo się wykończysz jeszcze przed porodem jak tak dalej pójdzie, trzymaj się ciepło.Dziś postanowiłam leżeć i odpoczywać. Muszę się zrelaksować bo mam wrażenie, że głowa blokuje akcje.
Tylko w tym rzecz, że miałam mega przypływ energii. Ten remont, sprzątanie i cala reszta w ogóle mnie nie męczyły tylko skurcze wykańczają bo nie mogłam spać w nocy.Chyba to najlepszy pomysl bo się wykończysz jeszcze przed porodem jak tak dalej pójdzie, trzymaj się ciepło.
Teraz wszyscy poprzeziebiani, też miałam katar przez 5 dni, doszedł kaszel ale mleko z miodem, czosnek i syrop z mniszka dały radę. Nie było bólu mięśni, gorączki itp. Więc zakładam, że to zwykle przeziębienie, teraz to samo ma syn, został w domku aż wykurujemy. Mąż za to nie smarka ani nie kaszle ale narzeka na ból kręgosłupa i mięśni... Ehhhhh zglupnac można... Jeszcze 3 tyg musimy wytrzymać, może krócej...Zaczęło się od mega osłabienia , jeszcze się śmiałam w złości ze katarek pokona chłopa , bolał go bardzo kręgosłup . Po dwóch dniach leżenia czuł się już lepiej ale męczył go kaszel nie jakiś mocny i katar . Głowa chyba go bolała jeden dzień . Potem stracił smak i węch i trwało to ponad dwa tygodnie . Ja miałam lekki katar i kaszel jedno dniowy dosłownie i straciłam smak i węch na 4 dni , ale jak oznaczałam przeciwciała to mi wyszły 0 wiec nie wiem co o tym myśleć syn za to nie spał prawie dwa tygodnie w nocy w sensie potrafił wybudzać się co pare minut i rzucać się po łóżku i miał np 37,5 stopni gorączki a dosłownie Za trzy minuty 36. Temperatura skalala przez tydzień
U mnie i u męża poza temperatura nie wyższą niż 37,8 kaszlem i delikatnym katarem żadnych innych dolegliwości typu ból mięśni, utrata węchu nie ma, także mam nadzieję że to zwykłe przeziębienie.
Zaczęło się od mega osłabienia , jeszcze się śmiałam w złości ze katarek pokona chłopa , bolał go bardzo kręgosłup . Po dwóch dniach leżenia czuł się już lepiej ale męczył go kaszel nie jakiś mocny i katar . Głowa chyba go bolała jeden dzień . Potem stracił smak i węch i trwało to ponad dwa tygodnie . Ja miałam lekki katar i kaszel jedno dniowy dosłownie i straciłam smak i węch na 4 dni , ale jak oznaczałam przeciwciała to mi wyszły 0 wiec nie wiem co o tym myśleć syn za to nie spał prawie dwa tygodnie w nocy w sensie potrafił wybudzać się co pare minut i rzucać się po łóżku i miał np 37,5 stopni gorączki a dosłownie Za trzy minuty 36. Temperatura skalala przez tydzień
reklama
Michalina93
Fanka BB :)
Myśmy to przechodzili w czerwcu , trzy tygodnie kwarantanny myślałam ze oszaleje , jeszcze w mieszkaniu z małym balkonemTeraz wszyscy poprzeziebiani, też miałam katar przez 5 dni, doszedł kaszel ale mleko z miodem, czosnek i syrop z mniszka dały radę. Nie było bólu mięśni, gorączki itp. Więc zakładam, że to zwykle przeziębienie, teraz to samo ma syn, został w domku aż wykurujemy. Mąż za to nie smarka ani nie kaszle ale narzeka na ból kręgosłupa i mięśni... Ehhhhh zglupnac można... Jeszcze 3 tyg musimy wytrzymać, może krócej...